Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Miért szakított Miley Cirus szerelmével?

Miért szakított Miley Cirus szerelmével?

Alig több mint egy hónapig járt kéz a kézben Miley Cyrus és Kaitlynn Carter, de úgy tűnik, máris vége a hirtelen jött románcnak.

Csak kapkodjuk a fejünket az egykori Disney sztár viharos magánéletén. Hiszen amilyen váratlanul jött a hír, hogy Miley Cyrus szétment férjével, legalább annyira sokkoló volt az újabb infó, hogy egy fiatal lánnyal vigasztalódik az énekesnő.

Most pedig mire felfogtuk, hogy Miley Kaitlynn Carter oldalán találta meg a boldogságot, forró zuhanyként jött a hír: a pár szakított!

 

Úgy tűnik, Miley nem kíméli aktuális szerelmeit, amikor szakításról van szó: Liam Hemsworth konkrétan egy közleményből értesült arról, hogy tíz együtt töltött év és nyolc hónap házasság után Miley elválik tőle, Kaitlynn-t pedig éppen a rózsaszín köd kellős közepén, az összeköltözés után érte a felismerés: Mileynek nincsen szüksége rá sem!

Bennfentes infók szerint Cyrus azért vetett véget a lánnyal való kapcsolatának, mert jelenleg a karrierjét szeretné építgetni és egyébként is képtelen most egy komoly kapcsolatra.

A pletykák szerint a két lány közt baráti maradt a viszony, noha ezt cáfolják Carter pikáns Instagram kommentjei, amiket Miley frissen posztolt fotói alá írogat.

Miért szakított Miley Cirus szerelmével?
Szerintetek, miért ment szét Miley és Kaitlynn?

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share