Miért szakított Miley Cirus szerelmével?

Rovat

Megosztás

Alig több mint egy hónapig járt kéz a kézben Miley Cyrus és Kaitlynn Carter, de úgy tűnik, máris vége a hirtelen jött románcnak.

Csak kapkodjuk a fejünket az egykori Disney sztár viharos magánéletén. Hiszen amilyen váratlanul jött a hír, hogy Miley Cyrus szétment férjével, legalább annyira sokkoló volt az újabb infó, hogy egy fiatal lánnyal vigasztalódik az énekesnő.

Most pedig mire felfogtuk, hogy Miley Kaitlynn Carter oldalán találta meg a boldogságot, forró zuhanyként jött a hír: a pár szakított!

 

Úgy tűnik, Miley nem kíméli aktuális szerelmeit, amikor szakításról van szó: Liam Hemsworth konkrétan egy közleményből értesült arról, hogy tíz együtt töltött év és nyolc hónap házasság után Miley elválik tőle, Kaitlynn-t pedig éppen a rózsaszín köd kellős közepén, az összeköltözés után érte a felismerés: Mileynek nincsen szüksége rá sem!

Bennfentes infók szerint Cyrus azért vetett véget a lánnyal való kapcsolatának, mert jelenleg a karrierjét szeretné építgetni és egyébként is képtelen most egy komoly kapcsolatra.

A pletykák szerint a két lány közt baráti maradt a viszony, noha ezt cáfolják Carter pikáns Instagram kommentjei, amiket Miley frissen posztolt fotói alá írogat.

Miért szakított Miley Cirus szerelmével?
Szerintetek, miért ment szét Miley és Kaitlynn?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta