Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Miért tűnik el a másik az ismerkedés közepén?

Miért tűnik el a másik az ismerkedés közepén?

Volt már veled olyan, hogy ismerkedtél egy szimpi lánnyal/fiúval, minden jól ment, akár randiztatok is, aztán egyszer csak szó nélkül eltűnt? Miért csinálnak ilyet, ha addig jól alakultak a dolgok?

A napokban történt velem, hogy egy kicsit közismertebb fiúnak írtam üzenetet. Viccelődtünk, flörtöltünk, de én sem gondoltam komolyan. Aztán nagy meglepetésemre bejelölt a privát Facebook-ján, majd… ennyi. Azt hittem, azért, mert szimpatikus voltam neki és meg akar ismerni, vagy legalább váltani velem néhány mondatot, hogy eldöntse, tetszem e neki. De semmi nem történt. Ez még a jobbik eset, hiszen az elején gondolta meg magát.

Néhány éve randiztam párszor egy helyes sráccal. Az egyik alkalommal megcsókolt, majd 2 hétig nem hallottam felőle. Már elvetettem a reményt, amikor újra felbukkant. Magyarázkodott, hogy ezért és azért nem keresett, de nagyon jól érezte magát velem a múltkor és minél hamarabb újra látni akar. Ezzel behülyítve én mindennap azt vártam, hogy megbeszéljük a találkozót, vagy legalább csak visszaírjon az én üzimre, de nem tette, sőt, le is tiltott.

Ez egy elég gyerekes módja volt a felszívódásnak, jobban örültem volna, ha közli, hogy hagyjuk egymást békén. Letiltani könnyebb, akkor nem kell magyarázkodni és nincs több zaklatás, de akkor sem egyenes.

A baj az, hogy pontosan nem lehet tudni, miért hátrálnak ki az emberek. Bármi lehet. Én elkövettem párszor azt a hibát, hogy szakítás után túl hamar kezdtem bele a párkeresésbe és ezért mondtam le a randit, mert rájöttem, hogy még mindig az előzőt szeretem. Ez egy lehetséges ok. Az is előfordulhat, hogy nem nyűgözted le eléggé, ami nem feltétlenül a te hibád. Lehet, hogy te nagyon udvarias voltál, de ő a rosszfiúkat szereti, vagy próbáltad megnevettetni, de nem ugyanolyan a humorotok. Nekem egyszer volt olyan, hogy a fiúval nagyon jókat beszélgettünk, aztán szóba került a jövő. Ő teljesen máshogy képzelte el, külföldön, sok-sok munkával, ideje se lett volna rám, én pedig Budapesten szeretnék maradni egy olyan állással, amit szeretek és férjjel, gyerekekkel, ami elég időigényes ugye. Az se mindegy, mit kerestek. Lehet, hogy te komolyra vágysz, ő meg csak szexre, vagy fordítva, a lényeg, hogy nem illetek össze és ez nem biztos, hogy rögtön a legelején kiderül.

Ha ilyen történik, örülj, hogy még időben kiderült és nem 1-2 év után szakítotok, hanem akkor, amikor még el sem kezdtetek járni. Úgyis jön majd valaki, akivel minden tökéletesen alakul.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share