Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Miért utálnak a lányok az osztályban?

Miért utálnak a lányok az osztályban?

Te igazán igyekszel, de valami mégsem stimmel? Minden vágyad, hogy a csajok az osztályból ugyanúgy nézzenek rád, mint te rájuk. De nem működik. Mi lehet az oka?

Először is, mielőtt teljesen beleélnéd magad a sanyarú sorsú főhősnő szerepébe, nézd tárgyilagosan a dolgokat: valóban utálnak az osztálytársaid? Lehetséges, hogy ez egy kicsit erős szó a fennálló helyzetre és szó sincs ilyesmiről. Ha csupán arról van szó, hogy nem érzed magad elég népszerűnek, akkor nem kell pánikba esni.

Nincs igazán olyan bevált recept, amit minden helyzetben lehet alkalmazni, ha azt akarjuk elérni, hogy az emberek szeressenek. Vésd az eszedbe: nem szerethet mindenki. Egyszerűen vannak, akik szimpatikusak és vannak, akik nem. Viszont kihozhatod magadból a legjobbat. Ez pedig már biztosan hatással lesz másokra.

New Girl funny fox high marijuana

A kedves, vidám, érdeklődő lányokra mindenki vevő. Akik még ezután is ferde szemmel néznek rád, azok már csupán féltékenységből teszik.

Úgy érzed valóban utálnak? Megkérdezted már nyíltan, mi a bajuk veled? Lehet, hogy kiderül, az égvilágon semmi és ők is azt hiszik, te nem akarsz barátkozni velük. Sokszor mi másképp látjuk magunkat, mint a kívülállók, és egy őszinte beszélgetés felnyithatja a szemünket, mit üzen a viselkedésünk másoknak.

Végül az is fontos, hogy képes legyél felismerni, kik azok, akik valóban megérdemlik, hogy a barátaid legyenek. Biztosan ők azok, akik érdemesek a bizalmadra?

Miért utálnak a lányok az osztályban?
Érezted már azt, hogy a többiek nem szeretnek?

 

Képek: inspiredwoman, giphy

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share