A Mikulás hozhatja neked a külföldi nyelvtanfolyamot

Rovat

Megosztás

A Nyelvparádé nyelvi programsorozat közreműködésével készítettünk nektek egy magyar YouTuberekről szóló angol nyelvi tesztet, melyben összesen nyolc kérdést találsz.

A jó hír az, hogy ha ügyesen kitöltöd a tesztet, akkor nemcsak a tudás hatalma és a dicsőség járhat neked, de még egy valami a tiéd lehet, ugyanis a tesztet helyesen kitöltők közül a szerencsés nyertes az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba utazhat el négy hétre, mialatt egy nyolcvanórás angol nyelvtanfolyamon vehet részt a NoVa experience felajánlásával.

FONTOS, hogy csak és kizárólag akkor vehetsz részt a sorsolásban, amellett, hogy a legjobban kitöltők közé kerülsz, ha megadod nekünk a kvíz megkezdése előtt az adataidat. A tesztet enélkül is kitöltheted, viszont a sorsolásban, melyben eldől, hogy kié lesz a négyhetes londoni nyelvtanfolyam, már valóban NEM vehetsz majd részt.

Angol nyelvi teszt YouTube videósokról szóló kérdésekkel!

Ebben a kvízben tehát nyolc kérdést találsz, amelyek mindegyik a YouTube-videósokról szól, viszont minden egyes kérdés angol nyelven íródott. Amennyiben a Nyelvparádé rendezvénysorozat közreműködésével létrehozott tesztünket kitöltöd helyesen, akkor pedig nyerhetsz is, ugyanis a helyesen kitöltők közül a szerencsés nyertes az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba utazhat el négy hétre, mialatt egy nyolcvanórás angol nyelvtanfolyamon vehet részt a NoVa experience felajánlásával.

Határidő: 2017. december 5.

Sorsolás: 2017. december 6.

Íme, meglesheted a kitöltés előtt a kérdéseket ebben a videóban is, valamint egyéb információkat találsz a felhívásról:

[youtube]https://youtu.be/yyBYXApVKGA[/youtube]

Meg kell adnod egy szöveget.
Meg kell adnod egy szöveget.
Meg kell adnod egy szöveget.
Meg kell adnod egy szöveget.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta