Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 5 bizarr tény a Télapuban, amit csak kevesen kifogásolnak!

5 bizarr tény a Télapuban, amit csak kevesen kifogásolnak!

Ki ne ismerné a Télapu, azaz Scott Calvin történetét?  Aki, a szinte irreális események véletlen alakulása folytán válik Télapuvá, és az is marad, de meddig? Hoztunk nektek 5 olyan érdekes tényt, amit csak kevesen kifogásolnak!

Már hoztunk nektek top 5 filmet az ünnepekre, amik közt a Télapu is ott van! Ez a karácsonyi, szórakoztató vígjáték népszerű már évek óta!  De, hogyhogy nem tűnik fel senkinek, hogy milyen bizarr a története!

Készüljetek fel az elképedésre, mert most összeszedtük nektek a kifogásolható tényeket!

1. A Télapó meghal!

Kezdjük egyből a legdurvábbal! Szegény, szerethető Télapót bizony, még ha akaratlanul is, megölték! Ez tényleg nem zavar senkit?

2. Scott ellopja a Télapó munkáját!

Míg mások állásinterjúra járnak, Scottnak elég elvenni a földön fekvő, halott Télapó cuccait, és máris övé az állás, ha akarja, ha nem! Még szerencse, hogy igazából nem ez kell egy jó álláshoz!

3. Az új Télapu külsőség alapján ítélkezik!

Komolyan? Az számítana, hogy ki hogy néz ki?? Pont a Télapunak? Ezt senki nem gondolhatja komolyan…

4. Charlie anyja egy szívtelen szörnyeteg!

Charlie anyja, Laura és új pasija, Neil azt akarják, hogy Scott soha többé ne láthassa a fiát! Miközben nem drogról vagy alkohol problémákról van szó, csak egyszerűen arról, hogy Charlie hisz abban, hogy a Télapu létezik. Szerintetek is túlreagálják?

5. A Télapu nem mindenható!

Miután kibékültek persze, Scott ad egy-egy ajándékot Laurának és Neil-nek, azokat, amelyeket annak idején nem kaptak meg, és ami miatt elvesztették a hitüket. Ha anno a Télapó nem tudta ezeket előteremteni, akkor ő honnan szedte őket?

 

Vannak itt érdekességek, de a persze a legfontosabb az, hogy a film szerethető, mert szerethető a kezdetben nagyon is bunkó, ám természetén változtatni tudó Scott, aki olyan Télapuvá válik, amilyennek mindig is gondoltuk a piros kabátos, szakállás jutalmazót! Csak nehogy leesen a tetőről!  

GIFek forrása: giphy.com

Főkép: m.imdb.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share