Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Miley Cyrus teljesen megváltozott?

Miley Cyrus teljesen megváltozott?

Az már nem titok, hogy Miley együtt van Liam-mel, de hogy az őrült ruhákról, rövid hajáról és az éjjel-nappali fűszívásról is lemondott? Mi történt? 

Egy interjúban beszélt mindezekről, és kiderült, hogy majdnem egy hónapja nem szívott el egy füves cigit sem. Miley azt nyilatkozta, hogy szeretné jobban megtalálni önmagát, és azt tapasztalta, hogy amikor józan, és józan emberek veszik körül, akkor azok sokkal inkább ösztönzik arra, hogy fejlődjön és nyitottabb legyen, nem úgy, mint a füvező haverjai.

Ezen kívül a sportot sem veti meg, minden nap gyakorolja a jóga egy kötöttebb sorozatát, amit Ashtangának hívnak, és meg kell mondjam, nem a legkönnyebb jógairányzatok közé sorolható. Napi két órát gyakorol. 

Liam-mel boldogságban élnek Malibuban, nem kevés háziállatukkal, hét kutyájuk, két miniatűr lovuk és két malacuk van. Valószínűleg a vegánságuk is hozzájárunk ahhoz, hogy ennyi állatnak adjanak otthont.

Ismét egy új dalt hallhatunk majd tőle, Malibu címmel, ami Liamről szól, az iránta érzett szerelemről. A kapcsolatukról úgy nyilatkozott, hogy nagyon boldogok most együtt, de az elmúlt éveket nem tudta volna elképzelni Liam-mel. Olyan sokat változott Miley az elmúlt években, hogy szinte, az ő szavaival élve, újra bele kellett zúgnia a srácba.

Megemlítette a twerkelést és a Teddy macit a 2013-as MTV Video Awards-ról, hogy nem hiszi, hogy valaha többé ilyeneket csinálna.

Mi kiváncsian várjuk, mi fog kisülni ebből Miley, de drukkolunk!

 

Fotó: capitalfm.com

Miley megváltozott?
Szerinted tényleg megváltozott Miley?

Borítókép: idolator.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share