Szeretem, de nem bízom benne. Mit tegyek?

Rovat

Megosztás

Szép dolog a szerelem, de rendesen meg is tudja keseríteni az életünket néhány dologban. Vagyis, nem is a szerelem, hanem a bizalom. Mi van, ha szeretem, de nem bízom benne? 

Előfordult már veled, hogy nem bíztál meg a párodban? Hogy, amikor elment este a haverjaival bulizni, akkor csak forgolódtál az ágyadban, azon gondolkodva, hogy épp mit csinálhat más lányokkal?

Vagy, fiúként, tudod, milyen csinos a barátnőd, ezért félted elengedni bárhová nélküled?

Lilla jól megvolt a barátjával, de a sok munka és suli mellett egy kicsit elhanyagolták egymást, de mivel együtt laktak ezért, az esték szinte külön, a tankönyvekbe vagy a számítogépbe merülve teltek mindkettőjüknek. Együtt éltek, de mintha külön lettek volna.

Lillának viszont feltűnt, hogy a barátja nagyon sokat beszél valakivel, és, hát rögtön féltékeny is lett. Nem tudom, hogy ti hogy látjátok, jogos volt-e, a parája, de egy lánnyal beszélt.

Nem volt semmi megcsalásra utaló szó, tett, de az felettébb zavarta Lillát, szerintem joggal, hogy többet beszélt a lánnyal, több dologról, mint vele. Ez nyilván senkinek sem esik jól.

Elkezdett kevésbé bízni a srácban, viszont nem tudta, hogy hozza fel a témát, hogy beleolvasott titokban az üzeneteibe. Nem akart szakítani vele, mert szerette, de a bizalma már nem volt sehol. 

Végül sikerült megbeszélniük a dolgokat, de ez az alapvetően fontos egy kapcsolatban, hogy kommunikáljatok. Ha féltékeny vagy, mondd meg azt is! Ha pedig te érzed azt, hogy a párod féltékeny, akkor is nyugtasd meg, hogy nincs oka rá!

Nem könnyűek ezek a dolgok, de a bizalom hihetetlenül fontos egy kapcsolatban. Ha az megrendül, akkor már elkezdődnek a túlgondolások, játszmázások, amikből semmi jó sem sülhet ki.

Végy egy nagy levegőt, és ha úgy érzed, valami nem klappol, akkor beszélj. Egyszerűnek hangzik, de sajnos, tudom, hogy nehéz, de csak így lehet normálisan megoldani a dolgokat.

Fotó: ikarmik.com

Fotó: lovepanky.com

Bizalom egy kapcsolatban
Szerinted is fontos a bizalom?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta