Milliókat keres a munka nélkül maradt anyuka

Rovat

Megosztás

Gracey Kay korábban fodrászként dolgozott, a koronavírus-járvány alatti korlátozások viszont ellehetetlenítették a helyzetét – írja a Világszám.

Világszerte rengeteg ember megélhetése került veszélybe a koronavírus-járvány kirobbanása óta, a korlátozások miatt ugyanis sokan nem végezhetik a munkájukat. Így járt az Egyesült Királyságban fodrászként dolgozó 32 éves Gracey is, akinek be kellett zárnia üzletét. A kilátástalan helyzetben az egyik barátja azt tanácsolta neki, hogy regisztráljon az OnlyFans applikációra, ahol vetkőzéssel megkeresheti a kiesett bevételét.

Az OnlyFans arra szolgál, hogy a felületén az Instagramhoz hasonlóan videókat és fotókat oszthatnak meg azok, akik regisztrálnak.

A népszerű képmegosztóval ellentétben viszont ezek a tartalmak lehetnek erotikusak is, amiket a követők megvásárolhatnak. Így jelentős bevételre tehetnek szert azok, akik vállalják, hogy ország-világ láthatja őket hiányos öltözetben – vagy akár meztelenül is.

A vetkőzés nem kötelező, de az erotikus tartalmakért fizetik a legtöbbet a felhasználók.

Gracey-nek bejött az üzlet, mivel az applikációra a pandémia elején regisztrált, amikor rengetegen csak az online térben ismerkedhettek. Éves fodrászfizetésének kétszeresét kereste meg – egy hónap alatt – és az egyik legnépszerűbb profilt építette fel.

Most Spanyolországban él és arra készül, hogy ingatlanokba fekteti a pénzét. A Mirror-nak elmondta, hogy jövő hónapban az 1 millió fontot is elérheti a bevétele, amit ő maga is elképesztőnek tart.

A fodrászat már a múlté, a könnyű pénzkereseti lehetőséget szeretné folytatni, aminek van azért árnyoldala is. A 140.000 feliratkozó között ugyanis zaklatók is vannak, akik durva üzenetekkel bombázzák. Nem adják ingyen a mesés fizetést…

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta