Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Milyen az első csók?

Milyen az első csók?

Amikor először csókolsz meg valakit, az mindig különleges. Vagy azért, mert annyira jó megtapasztalni, hogy ilyen közel lehetsz a szerelmedhez, vagy mert bénázol, esetleg mert nem tetszik. De mégis milyen ezen átesni?

Nekem tizennégy éves koromban volt az első csókom. Randiztam egy fiúval, életemben először. Nem ismertem régóta, ezért nem voltam még szerelmes és elég korainak is tartottam, de nem volt tapasztalatom, ezért nem vettem észre, hogy mit akar. Az előbb még búcsúzkodtunk, aztán már a számon volt… azt se tudtam, mit kell csinálni. Abba is hagytam hamar, majd elkönyveltem, hogy én nem szeretek csókolózni. Később találtam olyan fiút, akivel jó volt, mert voltak érzelmek is. Azóta nagyon szeretem, nem is tudok elképzelni egy kapcsolatot napi ezer puszi nélkül.

Na, de milyen volt másoknak?

Bianka (16)
Az enyém elég rettenetes volt. Az egyik osztálytársamnál voltam házibuliban, ahol volt egy húsz éves srác is. Sokat ivott és rám mászott, alig tudtam kiszabadulni. Rá fél évre volt szerencsém jó csókban is, kár, hogy nem az volt az első.

Dávid (18)
Nagyon túl akartam esni a dolgon. Tizenhét voltam és az összes haverom csókolózott már, sőt, páran szexeltek is. Úgy éreztem, le vagyok maradva. Az unokatesóm elvitt bulizni, mondta, hogy keressek egy lányt, akit lesmárolok, így biztos nagyobb is lesz az önbizalmam. Odamentem táncolni valakihez, de nem vitt rá a lélek, hogy csak ennyi legyen belőle. Elcsattant egy pár csók és a telefonszámát is elkértem. Randizgattunk párszor, de nem lett belőle semmi. Nem baj, örülök, hogy vele történt.

Ágota (17)
Nem tudom, miért, de én nem akartam csak úgy kavarni valakivel. Azt szerettem volna, ha az első csók egy különleges fiúval történik. Ezért nem is csináltam senkivel semmit, pedig volt rá lehetőségem. Egy hónapja ismertem meg Bálintot, a barátomat. Úgy éreztem, megtaláltam az igazit. A második randin én kezdeményeztem. Remélem, ő lesz az első és az utolsó is.

Emlékezetes. Ez biztos. Az, hogy miért, az attól függ, kivel, mikor, hol, milyen állapotban történik. Ha még nem csókolóztatok, figyeljetek arra, hogy jó emlék legyen belőle.