Milyen az első csók?

Rovat

Megosztás

Január 22-én, azaz ma van a csók nem hivatalos napja, amit sokan a lopott csókok világnapjának szeretnének elnevezni, ugyanis a hivatalos, az július 6-ra esik. A lényeg azonban nem is az, hogy hivatalos-e vagy sem, hanem hogy elég édes-e.

Csókolózásra fel!
Neked milyen volt az első csók?

Én személy szerint tizennégy évesen csókolóztam előszőr, és őszintén vállalom, hogy kicsit sem tartozott a jók közé. Hogy miért, azt nehéz lenne szavakba önteni, egyszerűen csak nem olyan volt, amilyenre számítottam.

A filmekben mindig nagyon szépnek, érzékinek és finomnak tűnik, de ahogy az első szeretkezést, úgy ezt is túlizgulják a legtöbben. Félreértés ne essék, ez egy fontos pillanat, tehát tök normális, ha mindketten izgulton, különösen, ha mindkettőtöknek az első alkalomról van szó.

Ha valaki már tapasztaltabb, az nagy segítség lehet, hisz taníthatja a másikat, de ha nem ez a helyzet, akkor pedig lehet közös a felfedezés élménye. Fontos, hogy beszéljetek róla, hogy milyennek is képzelitek, illetve utána elmondhatjátok, hogy mi volt jó, és mi kevésbé. Ehhez persze kell a bensőséges viszony, szóval nem arra a helyzetre gondolok, amikor a buliban smárolsz egy helyes sráccal.

best kiss

Ha nem ez a helyzet, hanem tényleg fontos számoda az, akivel csókolózni szeretnél, akkor szerintem a legjobb tanács, ami adható, hogy ne siessetek, mert az sokat ronthat a minőségen.

Lehet különböző fórumokon arról olvasni, hogy hogyan kell csókolózni. Ha akarod vagy megnyugtat, olvasd el, de úgyis jön minden magától, ez nem egy olyan dolog, amit könyvből vagy internetről egymagad meg tudsz tanulni.

Fontos az is, hogy ne legyenek nagyok az elvárásaid. Ahogy az ágyban sem lesz senki elsőre lepedőakrobata, úgy a csókkirály címet sem ekkor kapja meg valaki.

 

Kép: pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta