Ezt nézed:  / Színes / Milyen a Balaton Sound élőben? A YouTuberek megmutatják!

Milyen a Balaton Sound élőben? A YouTuberek megmutatják!

Egy fesztivál mindig hihetetlen hangulattal jár, különösen, ha olyan méretűről van szó, mint épp a Balaton Sound. Nemrégen rengetegen tomboltuk végig a fesztivált, közöttük számtalan olyan ember, akiket Ti is ismertek. Összeszedtük most nektek a legjobb beszámolókat, napi vlogokat kedvenc YouTubereitektől!

Te voltál már fesztiválon? Tudod milyen az, amikor napokon keresztül megáll az idő és nem történik semmi más? Csak az önfeledt szórakozás, rengeteg hazai és külföldi előadó különböző színpadokon, elképzelhetetlenül sokféle ember és országok tucatjai képviseltetik magukat, mind egyetlen célért: Kikapcsolódni. Nos, akár voltál, akár nem, érdemes belekacsintani abba, mi is történik egy ilyen helyen, erre pedig természetesen megfelelőek az After Movie-k, illetve a koncert live streamek, de ha igazán emberközelien, pontosan abba szeretnél belelátni, miben más is ez, mint egy egyszerű koncert, hogy milyen ezt ott levőként átélni, akkor a legjobb választás egy YouTuber élménybeszámolóját megnézni. A videósok ugyanis híresek arról, – főleg a vloggerek – hogy pontosan oda helyezik a nézőt, ahol vannak, mintha mellettük állnál és buliznál velük. Összeszedtük hát a Sound legjobb videós arcainak beszámolóit!

I Have No Idea Hungary

Török Ábel, az IHNIH csatorna vezetője mindig is híres volt a bulis jelleméről. Illetve talán a videóiban nem, de én biztosítalak Titeket, valójában igen! Amennyit legalábbis a Deákon lóg esténként.. 😀 Viszont most videóban is kimutatta foga fehérjét, véleményem szerint az összes videós közül a legeslegfrappánsabb videóindítással, azóta is a zene jár a fülemben, ami a fesztiválajtó kinyitásakor szól… Nem érted miről beszélek? Nézd meg a videót, biztosan egyből tűzbe jössz!

 

Ábel egyébként már nagyon régóta várta a Soundot, ugyanis életében még soha, egyetlen fesztiválon sem volt. Ez mondjuk többek közt annak is köszönhető, hogy 6 évig Olaszországban, Rómában lakott, ahol eleve nemigen vannak ilyen méretű rendezvények, de a népszerű videós megsúgta nekünk, a magyar buliknál szerinte nem lehet jobb semmi. Már a Sound -1. napján is kint volt.

Barni

Kicsit egyszerűbb és rövidebb leírni a nevét, mint föntebb. Barni egyébként azért már a videóiban is jelét adta az őrületeinek és őt sem kell félteni, megtalálta egyből a hangulatot a fesztiválon, és ezt remekül be is tudta csomagolni nekünk. Ő inkább hátulról mutatja a dolgokat, próbál a kulisszák mögé nézni és a színpadok, buli helyek méreteit is bemutatta.

 

Barni aranyos humora természetesen most sem maradhatott el, hozta a formáját ilyen tekintetben is. No de lássuk a következő videóst:

Kettner Henry

Henry a Soundot is pontosan ugyanolyan precíz, gyönyörű drónfelvételekkel tarkított köntösben mutatja be nekünk, ahogy egyébként mindennapjait. Ő ugyanis Ábelékkel ellentétben nem időnként, vagy hetente, hanem minden egyes nap vlogol, szinte minden percét rögzíti. Ahányszor találkozom vele, a kezéből a kamera és a hátáról a drón egyszerűen már elképzelhetetlen. Nem is ő volna nélkülük..:D

 

Henryt megkérdeztük és elsőként nekünk be is számolt élményeiről.

Mi volt a legnagyobb élményed a fesztiválon eddig?

A legnagyobb élményem egy forgatás volt az egyik legnagyobb üdítő gyártó céggel volt, akik régóta támogatnak. Életemben először forgattam úgy, hogy egy komplett nagy stábot is kaptunk, ezt nagyon élveztem.

Találkoztál más videósokkal is a fesztiválon?

Igen, sokan kint vannak. Találkoztam például RoyalSzabyval, Boldzerrel, Karinnal, illetve tőletek kint volt Beni is.

Voltál valamilyen koncerten?

Sajnos a rengeteg forgatás miatt egyetlen koncertet sem tudtunk végighallgatni, viszont sok helyre beálltunk pár percekre, leginkább ahol DJ volt, és azok remek jók voltak!

Mi a véleményed az árakról?

Az árak magasak voltak, viszont ez megszokott egy ilyen rendezvényen, ahhoz képest átlagosnak mondhatóak. Külföldi viszonylatban meg aztán főleg nem vész.

 

Több videós is kint volt még a Soundon, például Galcsik Győző is, azonban ők eddig még nem posztoltak tartalmat a megosztóra. A videósokon kívül pedig ott voltak Olivérék a Középsuli nevében, biztos vagyok benne, hogy ebből is kapunk még valamiféle összefoglalót.

A Balaton Sound nagy sikert aratott, azonban nincs megállás, jön még számtalan fesztivál, mi pedig mindről tudósítani fogunk.

Balaton Sound - te voltál már?
Te voltál már olyan fesztiválon, mint a Balaton Sound?