Milyen egészségügyi okai lehetnek a sapkaviselésnek?

Rovat

Megosztás

A Középsuli legújabb részében Dominik sapkával jelenik meg a tesiórán, majd miután Krisztosz bá’ le akarja vele szedetni, csak annyit mond, hogy egészségügyi okokból van rajta. Milyen egészségügyi okai lehetnek a sapkaviselésnek?

A praktikát Dominik Olivértől nyúlhatta, aki a Középsuli első részében már sikeresen kikerült ezzel egy nagy kokit. A Középsuliban mind Olivér, Tibi és Dominik is rendszeresen hord sapkát, de vajon tényleg szükségük van rá?

Tetvek?

A kérdés igen érdekes, hiszen amit egyből a hordás okának gondolnánk, azok a tetvek, és ezzel együtt azt is, hogy nem akarják így átadni a többieknek…. Szerencsére, ez teljesen kizárható!

Napszúrás ellen?

A következő amire gondolhatnánk, hogy nem akarnak napszúrást kapni a nagy melegben. Ez logikus is lehetne sok helyzetben, csak mondjuk nem az osztályteremben vagy egy tesiórán az árnyékos fák alatt. Úgyhogy ezt is kizárhatjuk.

Fényérzékenység?

Illetve az is egy opció, hogy fényérzékenyek a srácok, és mivel nincs náluk a napszemüvegük, így kell a sapka karimája ahhoz, hogy ne érje sok világosság a szemüket! De a fiúk hátra fordítva használják nagyrészt a sapkájukat, tehát ez a lehetőség is ki van lőve.

Az egyetlen magyarázat, ami talán még logikailag is beleillik a képbe az nem más, mint az, hogy a rossz a frizurájuk miatt, vagy csak szimplán azért, mert szeretik a sapkákat!

Nektek mi jut még eszetekbe?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta