Milyen érzés 24 évesen elveszíteni a szüzességet?

Rovat

Megosztás

Te hány évesen veszítetted el a szüzességedet, vagy meddig szeretnél várni a nagy pillanatra? Interjúalanyom idén lesz 24 éves, tehát 23 évesen tapasztalta meg, hogy milyen az első szexuális együttlét és az első igazi csók. Meglepően hangzik?

Korábban vágytál arra, hogy legyen barátod és szexuális életed, csupán nem úgy alakultak a dolgok?

„Igen. Szerettem volna már egy igazi kapcsolatot. Kissé különös érzés volt, hogy 23 éves koromig nem volt egyetlen párkapcsolatom sem, de ennek ellenére ezt nem éreztem kínosnak. Talán ennek az volt az oka, hogy legtöbbször csak haverként tekintettek rám a fiúk, hiszen nem vagyok egy lányos típus.”

 

Hogyan ismerkedtél meg azzal a fiúval, aki elvette a szüzességedet?

„Ez viszonylag bonyodalmas helyzet volt, hiszen ő alapjáraton az egyik barátnőmnek udvarolt, aki viszont először visszautasította a közeledését, de én közben elkezdtem vele barátkozni haveri szinten. Aztán szépen lassan kialakult köztünk egyfajta érzelmi szál. Tehát valójában csak poénkodtunk azon, hogy mi lenne, ha mi együtt lennénk, de eleinte ezt nem gondoltuk olyan komolyan. Miután jobban megismertük egymást és felfedeztük, hogy rengeteg mindenben hasonlítunk, és nagyon jól érezzük magunkat együtt, azután egyre komolyabbra fordult a dolog. Ez szerintem így volt jó.”

 

Mit szólt a barátnőd ahhoz, hogy ti együtt vagytok?

„Eleinte titkoltuk előle a dolgot, annak ellenére, hogy ő utasította vissza a srácot. Persze a női büszkesége megszólalt és miután megtudta, hogy valaki más érdekli már a fiút, rögtön elkezdett nyitni felé, de sikertelenül. Amikor elmondtuk neki, hogy tetszünk egymásnak egyszerűen kiakadt és átverve érezte magát. Nyilván ez a szituáció kissé kellemetlen, de szerintem, ha félreteszi majd a büszkeségét és az egóját, akkor majd megbékél ezzel a gondolattal.”

 

Miután kimondtátok, hogy együtt vagytok mennyi idő volt, míg lefeküdtetek egymással?

„Nem telt egy sok idő, hiszen én már rég vágytam egy igazi kapcsolatra, de számomra fontos volt, hogy olyannal legyen az első, akit kedvelek és szeretek. Egyéjszakás kapcsolatra nekem is lett volna alkalmam, de azt nem szerettem volna. Megvártam az igazi pillanatot és miután összejöttünk, körülbelül egy-két hét telt el. Számomra nagyon fontos a bizalom, és ezt benne megtaláltam.”

 

Milyen volt az első alkalom?

„Nagyon különös érzés volt, de abszolút nem volt rossz. Tehát én pozitívan csalódtam. Sok embertől hallottam, hogy az első alkalom mennyire fájdalmas a lányoknak, de ezt én nem így éltem meg. Ami azt illeti, az első alkalmakkor nem volt orgazmusom, de erre számítottam. Nagyon élveztem, hihetetlenül odafigyelt rám, úgy bánt velem, mint egy igazi hímes tojással. Nem éreztem magam kellemetlenül és szégyenlős sem voltam, hiszen nagyon jól bánt velem. Amikor megtudta, hogy még rózsát sem kaptam fiútól, a második randin meglepett vele. Hihetetlenül hálás volt, hogy neki ajándékoztam a szüzességemet és nem másnak. Az első csók is feledhetetlenül jó. Érezni, ahogyan izzik a levegő és ölelnek, simogatnak közben, rendkívül jó érzés.”

 

Szerinted fontos a biztonságos szex, ti védekeztetek?

„Persze! Mindkettőnk számára nagyon fontos, hogy elővigyázatosak legyünk. Szerencsére a barátomat sosem kell a védekezésre emlékeztetni, mert ez neki is nagyon fontos. Érdekes, hogy ő 21 éves, de sokkal érettebb a koránál. Tehát az esetünkben még az sem baj, hogy fiatalabb nálam, hiszen intelligens fiú, és mindent meglehet vele beszélni.”

 

Előfordult már, hogy színlelted az orgazmust?

„Nem. Szerintem az emberek ne hazudtolják meg magukat, hiszen az hosszútávon sem vezet sehová. A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha valami fáj, vagy kifejezetten jó érzés, azt nyugodtan mondják el egymásnak a párok, hogy ne csak a saját, de egymást testét-lelkét is megismerjék.

 

Mi a véleményed, hány évesen ideális elveszíteni a szüzességet?

„Szerintem ez nem feltétlenül korfüggő, persze 14 évesen talán még korai, de nálam inkább az a mérvadó, hogy olyan emberrel legyek együtt, akit szeretek. Sok helyen hallom, hogy általános iskolában ciki, ha valaki még szűz, de ezzel én abszolút nem értek egyet. Ha valaki tovább őrzi a szüzességét, mert annak szeretné odaadni, aki igazán szeret, az valódi érték. ”

 

Számodra milyen érzés volt, hogy az ismerőseidhez képest te később veszítetted el a szüzességedet?

„Nem éreztem kínosnak, sem cikinek. Bár tény, hogy fura volt egy kicsit a szituáció. Ennek ellenére nem feküdtem le bárkivel, hiszen – mint említettem – egyéjszakás kalandjaim nekem is lehetettek volna, de inkább megvártam az igazit. Számomra nagyon fontos a bizalom és ezt megtaláltam a páromban. Ráadásul ahhoz, hogy mindkét fél igazán tudja élvezni az együttlétet, ahhoz szerintem nagyon fontos a kommunikáció, azért hogy a párok megbeszéljék egymással mit hogyan szeretnének. Ezt pedig egy idegennel talán nem tudtam volna megtenni.”

 

Milyen érzés 24 évesen elveszíteni a szüzességet
Te meddig vártál/várnál a szüzességed elvesztéséig?

 

Fotók: s2.favim.com, cdn.mtlblog.com, imworld.aufeminin.com, s6.favim.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta