Ezt nézed:  / Színes / Milyen pasi kell a Középsuli-csajoknak?

Milyen pasi kell a Középsuli-csajoknak?

Hogy milyennek képzelik el a tökéletes pasit a Középsuli sorozat lányszereplői? Milyen fiúra vágynak? Megkérdeztük őket, és a válaszokat pedig változtatás nélkül prezentáljuk. Nos, ifjú titán, megtalálod önmagad közöttük? Te milyen srácra hívására vársz otthon, kislány? 

Réka, a precíz

Lipovetz Réka

“Szerintem egyébként nem tökéletes, hanem az ízlésünknek megfelelő létezik csak. Az az ember, akivel összhangban vagytok, megértitek egymást. Aki előtt önmagad lehetsz, és nincsenek kínos szituációk. Természetesen számít a külső, hiszen az az, ami elkezd először vonzani. Nekem mindig a magas srácok tetszettek, akik igényesek és adnak is magukra. Szeretem, ha valaki vicces, jó humorú, de lehet vele mélyebb dolgokról is beszélni, és persze a magabiztosság is megvan benne.”

 

Niki, a flegma

Lajos Nikolett

“Belsőre legyen kedves, segítőkész és jószívű. Mutassa ki, hogy szeret és hogy fontos vagyok neki. Külsőre talán annyira nincs kikötés, bár azért jó, ha ad magára.”

Gréti, a vagány

Huczel Ingrid Gertrúd

“Nálam a külső éppen olyan fontos szerepet játszik, mint a belső. Külsőre nagyon kedvelem a magas pasikat. A haj és a szemszín az változó, hiszen mindenkinek más illik az arcához, egy kék szemű és szőke hajú épp olyan jól tud kinézni, mint egy barna hajú és barna szemű. Testalkata legyen edzett és igényes. Szeretem a tetoválásokat, így az csak egy pluszpont, ha az illetőn van egy vagy több igényes tetoválás. A belső az legyen humoros, intelligens és egyszerre legyen a legjobb barátom és a párom is.”

Édua

Lukács Édua

“Aki hűséges, olyan, akiben azt érzed, hogy ő a másik feled, és mindenben megért. Én sohasem a külsőre mentem, hanem mindig a belsőre Azért a külsőt sem szabad elfelejteni.”

Kriszta, a kisegér

Ladányi Krisztina

“Én úgy vagyok vele, hogy a belső a legfontosabb. Legyen kedves, aranyos, megértő, figyelmes és szeressen! Ne verjen át semmivel, legyen mindig őszinte, hiszen egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb! Külső is nyilván számít, de abban a lényeg, hogy legyen ápolt!”

Brigi, a babygirl

Vékony Brigi

“Fontosnak tartom egy fiúban, hogy meglegyenek azok a belső tulajdonságok, mint például a humor, intelligencia, önbizalom, udvariasság. Ezek mellett a külső is nagyon fontos. Szeretem, ha egy fiú magas, sportos testalkatú és ápolt.”

Róna, a trendi

Rónaszéki Boglárka

“Tökéletes pasi nem létezik, de ha a hibáival együtt is tudod szeretni, akkor tökéletesnek látod. Nagyon fontos, hogy az igényes külső mellett legyen intelligens, ambiciózus, céltudatos, határozott és vicces figura legyen. Számomra a tökéletes kinézet a kék szem, barna haj és a minimum 180 cm magasság.”

Anna, a mosolylady

Geőcze Anna

“Én mindig úgy vagyok vele, hogy lehet valaki akármilyen szép, ha belül épp az ellenkezője. Persze fontos a külső, de szeretem előbb megismerni a másikat, mielőtt véleményt alkotnék róla. Annyit viszont mondhatok, hogy én sokkal jobban szeretem, ha egy srác már félig-meddig érettebb. Akivel lehet komolyan beszélgetni, és külsőre sem kisfiús.”

 

Abi, a démon

Abaházi Barbara

“Elég érdekes vagyok ebből a szempontból. Nincs olyan, hogy tökéletes, mert mindenkiben van valami hiba. Külsőleg nem feltétlen kell, hogy jól nézzen ki. Fontos az, hogy egy fiú meg tudjon nevettetni, de ezek mellett lehessen vele komolyabb témákról is beszélni. Nekem fontos az, hogy ne csak az legyen számomra, akibe beleszerettem, hanem egyben a legjobb barátom is, aki mindig ott van mellettem. Legyen figyelmes, törődő, kedves, és legyenek álmai, céljai. Persze nem az álmok a mindent eldöntő tulajdonságok. Mindig is imponált a barna haj, barna szem; az, hogy magasabb legyen nálam. De mint írtam, nem ez a legfontosabb. Lehet, hogy a következő ember az életemben pont az ellentéte lesz az ideálomnak.”

 

Erika, a bukott lány

Varga Erika

“Nemhogy tökéletes férfi, de tökéletes ember sem létezik. Tökéletlenül vagyunk tökéletesek a saját egyéniségünk miatt. Mindenkinek van egy zsánere, hogy milyen legyen a nagy ő, de valahogy sosem úgy alakul. Nekem még kislánykoromban volt egy elképzelésem, úgymint a ‘szőke herceg fehér lovon’. Később már azt szerettem volna, ha vörös a haja és barna a szeme lenne. Mit ne mondjak, egyik barátom sem ilyen volt. Ami igazán számít, hogy kedves legyen, őszinte, hűséges és nagyon szeressen. Persze a közös érdeklődési kör sem árt, mert a túlzott ellentétek idővel taszítják egymást. A többi csak részlet kérdés, vagy hab a tortán. Ezzel azt hiszem ki is merítettem az ‘igazi’ fogalmát.”

Regi, a kekec

Barta Regina

“Tökéletes fiú nincsen, de nálam egyértelmű befutó akkor az illető, ha kék a szeme, középmagas és egy picit szálkás. Ami a belsőt illető, ott már sokkal több mindenek kell megfelelni. Legyen vicces, őszinte, megértő, ne legyen papucs, legyen szókimondó, tudja azt, hogy számíthat rám jóban és rosszban, és nagyon fontos nekem, hogy ne csak mondja, hanem éreztesse is velem, hogy szeret. Most nem olyan dolgokra kell gondolni, ami pénzbe kerül, számomra sokkal nagyobb örömöt tud okozni, ha mondjuk, meglep a suli előtt vagy egy nehéz nap után elmegyünk sétálni. Számomra ilyen a tökéletes fiú.”

Herci, a cserfes

Herczeg Nikolett

“Tökéletes pasi csak a Leiner Laura könyvekben léteznek. A valóságban mindenki vágyik egy Cortezre vagy egy Nagy Márkra. Az én Cortezem számomra a hibáival hibátlan. Nem számít a külső, csak a belső. Nem a külseje miatt szerettem bele, hanem a humora miatt, és fontos, hogy bármikor meg tudjon nevettetni.”

Szidi, a gondoskodó

Orza Sedonia

“Lányok, nincs tökéletes pasi, de még csaj sincs. Mindenkinek megvan a maga hibája, akár külsőleg, akár belsőleg. Nem véletlen, hogy a kedvenc filmem A szépség és a szörnyeteg, ez nagyon jól mehmutatja a lényeget. A legfontosabb az, hogy törődjön veled, éreztesse, hogy szeret és ne csak mondja. Legyen őszinte mindig! A többi meg ahány ember, annyi ideál.”

Tien, a derci

Erős Tina

“Nekem a tökéletes egy főzni tudó, sportkedvelő, intelligens, mindenre nyitott, stílusos, ápolt, igényes, illatos, nem magyar nemzetiségű, kreolbőrű társ, de az eseteim az ázsiai és a fekete bőrűek is. Aki szeret bulizni, olyan, mint én, jó a humora, bátor, benne van mindenben, nem unatkozok mellette. Bármikor kereshetem, mindent megoldunk együtt és nem lehet mellette rossz a kedvem. Alap dolgok. Figyeljen rám, legyen kedves, gondoljon komolyan.”

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share