Minden idők legrosszabb celebszakításai

Rovat

Megosztás

A hollywoodi sztárokról akkor hallunk a legtöbbet, amikor az újságírók a magánéletüket vesézhetik ki. Tény, hogy sok hollywoodi álompár született már, ám néhány legendás esetben a kapcsolat katasztrofális véget ért. Összegyűjtöttük az 5 legfelkapottabb ilyen szakítást.

Nicole Kidman és Tom Cruise

IMG_1961

Soha senki nem gondolta, hogy az a pár, mely ilyen forró romantikával szerette egymást, végül ilyen hirtelen távolodik el egymástól. A két színész 1990-ben házasodott össze és 2001-ben vált el, 11 év házasság után. Kidman nem igazán értette, Cruise miért is vált el tőle. Cruise az újságíróknak azt mondta: Nicole pontosan tudja miért.

A pár két gyermeket is örökbe fogadott. Azóta mindketten újraházasodtak, és úgy tűnik jóban is vannak. Azonban tény, hogy válásuk idején a sajtó egyik legfelkapottabb, legrejtélyesebb ügye volt. Nicole Kidman azt mondja, hogy mélyen sérült Tom Cruise miatt. A rajongók sem értik miért vált szét az az álompár, akiket a legideálisabb hollywoodi házaspárnak tartottak.

Britney Spears és Kevin Federline

File photo of Britney Spears and Kevin Federline at 2004 Billboard Music Awards in Las Vegas

Britney Spears a 90-es évek elején lett óriási sztár. Sajnos kapcsolatait tekintve már nem szerepelt ilyen fényesen, beleértve házasságát egyik táncosával, Kevin Federline-nel. 2004-ben találkoztak, három hónap után össze is házasodtak, de hamar el is váltak, már 2006-ban. Kapcsolatuk és szakításuk is viharos volt, harcaik következménye Britney számára a hírhedt fejborotválás és pszichiátriai kezelés lett.

Most mind a ketten sokkal jobban vannak, de tény, hogy csúnya válás volt.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Demi_Moore_and_Ashton_Kutcher_TechCrunch50

Röviddel hatodik házassági évfordulójuk után Demo Moore bejelentette, hogy elválik, mert Ashton Kutcher állítólag lefeküdt egy fiatalabb lánnyal. A hír sokkoló volt a sztárvilágban, nagyon sokan sajnálták a párt. Sok rajongó, ha tehetné szeretné visszacsinálni az egészet.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

brad-pitt-jennifer-aniston

Jennifer Aniston és Brad Pitt voltak Hollywood kedvenc párja. Sikeres, jó megjelenésű duó volt, a dolog egy darabig nagyon jól működött. Sajnos azonban Prad Pitt 2005-ben egy film forgatásán összemelegedett Angelina Jolie-val. A pár nem sokkal később el is vált, botrányos szerelmi háromszög közepette

Brad Pitt és Angelina Jolie

2557918124_6a40cbde3c_b

Érdekes, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie házasságát szintén nagyon erősnek tartották sokáig, és viharos válásuk híre pont a közelmúltban robbant ki. Kapcsolatuk mindig is az újságok címlapján szerepelt, de olyan hihetetlen viharos, mocskolódó válási folyamaton mennek most keresztül, ami a legtöbb híroldal és újság főoldalán szerepelt.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta