Mindenből IS elegem van! – Ezt üzeni a legújabb Halott Pénz dal

Rovat

Megosztás

Akármi történik az életben, soha nem mondhatjuk elégszer, ha egészség, szeretet van, bármire képesek vagyunk, zengi a Halott Pénz új dala!

Az elmúlt időszak sok hazai előadót ihletett meg tavasszal, hiszen több zenekar / énekes is új lemezzel lep meg minket idén, többek között a Halott Pénz is beállt a sorba! A 2019 óta az év legjobb együttesére hallgató banda április 25-én ismét egy új dallal kecsegtetett, ugyanis mint már az előző cikkben említettük, a fiúk idén nagylemezzel készülnek, melyen 10 sláger hallható. Jelenleg a 7. dal kiadásánál tartunk, hamarosan érkezik a top 3 is!

Mondhatjuk, szerencse a szerencsétlenségben, hogy egy művészt talán az élet negatív eseményei tudják megihletni a legjobban! Nem volt ez másképp kedvenceinkkel sem, hiszen láthatjuk, szinte hetente jelennek meg jobbnál jobb dalok a YouTube-csatornán, sőt

átvehették idén az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában a legjobbnak járó díjat a Melletted, az Amikor feladnád és a Szeretni, akit nem lehet (feat. Rúzsa Magdi) című dalukkal a 2021-es Fonogram-gálán is!

Az előző felvonásban érezhető bulis, fesztivál hangulatot már a legutóbbi klipben is felváltotta a melegség, a szeretet és az összetartozás szinte megható, már-már elérzékenyülés érzése, biztosan te is ismered a – csak otthon ülök a kanapén, nézem a semmit és gondolkodom a saját életemről – sztorit, de szerintem mindenkivel megesett ez az elmúlt időszakban, nemde?

Mi lett volna, ha a ragyogó napsütésben fesztiválozunk? Ha hétvégente csörtetünk hajnalig Budapest belvárosában? Ha ehetünk egy McFlurry-t a legjobb spanokkal a mekiben? Ha a siófoki plázson süttetjük a hasunkat?

„Terveztem én is, de máshogy alakult.”

Tény, máshogy alakultak a dolgok, DE minden rosszban van valami jó! Hiszen megtanultunk elfogadóbbak lenni egymással, megtanultuk értékelni, mik a legfontosabb dolgok az életben, mi az, amiért emberként a legjobban felelősek vagyunk! Mostmár tudom, a kis dolgok számítanak csak igazán és ez a videoklip is pontosan erről szól!

A legújabb szerzemény egy animációs meseként jeleníti meg szereplőinket, akik jelen esetben nevén említve Járai Márk pszichológus – a zenekar egyik énekese – és a videóban pácienseként látható Marsalkó Dávid, a frontember, aki sorokat ontva önti ki szívét a doktor úrnak tanácsért,

mégis hogyan dolgozza fel az elmúlt időszakot?!

Az új dal premierjében később a banda többi tagja is feltűnik, amikor már nincs másom, csak a zenét hallgatom címen, ami azért szép gesztus, mert visszakanyarodnak önmagukhoz a fiúk, milyen művek születnek a legnehezebb időszakokból!

Összegezve a tinik modern nyelvén leírva, mégis érzelmes töltetet kapott a dal! Azt hiszem, mindenki magára tud ismerni, milyen volt az ágyban egyedül fekve, magányosan NETFLIX-ezni, a zárt ajtók mögött csak a falat nézni, s nem élni?!

Neked melyik a kedvenc dalod az új lemezről?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram, YouTube

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,159RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta