Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Mindenki megtalálta a számítását | Így telt a 2019-es EFOTT!

Mindenki megtalálta a számítását | Így telt a 2019-es EFOTT!

A “Csak szabadon…” szlogenű fesztiváltól megkaptuk, amit vártunk! Egy többnapos fergeteges bulit a Velencei-tó partján! Mindezt pedig egy kicsit sem árnyékolta be a rossz időjárás, sőt, így az idén sokkal inkább a zeneiségen volt a hangsúly!

Idén is kedveztek a szervezők azoknak, akik bérletet váltottak, így már a -1., azaz a beköltözős napon ellepték a fesztiválra érkezők a helyszínt! A napijegyesek a 0. naptól léphettek az elkerített területre, ami napról napra egyre jobban megtelt. Velencét ellepték a bulizók július 9-15 között, nem kis fennakadást okozva az átmenő forgalomnak. Bár idén is menetrend szerint közlekedett az EFOTT busz a fesztivál főbejárata és a Velencei vasútállomás között, mégsem volt képes elnyeli az érkező embertömeget.

A fesztivál területére lépve aztán egy teljesen más világ fogadta az érkezőket. Ez a pár nap nem az egyetemek és főiskolák közötti versengésről, hanem a hallgatók közös élményszerzéséről, a közös bulizásról szólt! Itt önfeledten kikapcsolhatott mindenki és igazán önmaga lehetett! Volt, aki jelmezbe öltözve érezte jól magát, volt, aki csillámmal borította be a testét, de olyan is akadt, aki ki se látszott a matricákból.

Az EFOTT helyszíni elosztása is kedvező volt. Míg az egyik oldalon a színpadok sokasága várta az ide látogatókat, addig a másik oldalon kényelmesen és békésen lehetett pihenni, enni, beszélgetni. Így aztán akik táncolni és énekelni szerettek volna, a főbejárattól jobbra indulva találták meg a számításaikat, míg a többiek balra, a felállított sátrak irányába indultak. Egész idő alatt tartott a népvándorlás!

Olyan fellépőket láthattunk idén, mint Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore, valamint az utoljára bejelentett SCOOTER is erősítette a nemzetközi előadók sorát. Szuper nyári fesztivál, korban és stílusban is sokszínű közönség, nyitott társaság, lelkes, mosolygós arcok, akikkel a koncert után is szívesen bulizik az ember – ezen benyomásaiknak adtak hangot a 2019-es EFOTT-on jubiláló magyar zenekarok. A Tankcsapda idén 30, a Halott Pénz és a Road pedig 15 éves évfordulót ünnepelt.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share