Szerintetek Ariel fekete vagy fehér legyen? Szavazzatok!

Rovat

Megosztás

A Dumbo, az Aladdin és az Oroszlánkirályt követően újabb klasszikus meséből készül film! A Disney már régen bejelentette, hogy A kis hableányból szeretnének előszereplős filmet készíteni. A jól ismert történet főszereplője Ariel, aki beleszeret egy halandó férfiba, de nem ám akármilyenbe, hanem egy hercegbe. Erik herceg ugyan még kerestetik, de Arielt megtalálták!

Természetesen a Disney féle adaptáció nem egyezik az eredeti, a svéd Hans Christian Andersen által jegyzett történettel…annál sokkal jobbnak tartják, mert happy end a vége! Talán ez volt az egyik oka annak, hogy ez a gyönyörű és klasszikus történet a kicsik és nagyok szívét is meghódította. Nem csoda hát, hogy felbolydult az interneten mindneki arra a bejelentésre:

Nem keresnek tovább, megtalálták magát a kis hableányt!

Fotó: IGN

Halle Bailey a Chloe & Halle formációval 2015-ben tűnt fel a zenei színtéren, miután a közösségi médián megjelent néhány Beyoncé-feldolgozásuk. Halle az első filmszerepét alakítja majd A kis hableányban, így nemsokára a Disney világának a részesévé válik. A 19 éves amerikai énekes-színésznő első filmes szerepében egyből

A kis hableány cím- és főszereplőjét, Arielt fogja játszani!

Fotó: Twitter

Bizony! Halle kapta Ariel szerepét a Disney új játékfilmes feldolgozásában. Halle úgy fogalmazott, hogy számára ez “egy valóra vált álom“!

A film rendezője, Rob Marshall szerint Halle megtestesíti “a szellem, a szív, a fiatalság, az ártatlanság és a kitartás rendkívüli kombinációját”, és emellett az énekhangja is csodálatos, ezek pedig alkalmassá teszik a szerepre.

Mindezek miatt kétségtelenül neki kell játszania Arielt!? Szerintetek?

Az élőszereplős verzió az 1989-ben készült animációs film számos eredeti dalát tartalmazza majd, és Alan Menken eredeti filmzenéje is felcsendül benne.

Szerintetek Ariel fekete vagy fehér legyen?
Szavazzatok!

Főkép: Pinterest

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta