Mindig magadat add! – Ezt tanácsolja az év TikTok videósa

Rovat

Megosztás

Múlt héten már bemutattuk nektek a legmenőbb TikTokkereket, akik az első TikTOP Fesztiválon mentek hatalmasat. Most pedig eljött az ideje, hogy kicsit közelebbről is megismerjétek őket.

Elsőként Liszkai Márkot kaptuk el néhány percre, akinek az év TikTok videóját köszönhetjük.

 

Honnan jött az ötlet, hogy elkezdj TikTok videókat készíteni?

Mikor mutatták az alkalmazást és láttam azt a sok-sok viccesnek szánt, ám korántsem humoros próbálkozást, akkor úgy voltam vele, hogy ez nekem is menne. Mivel mindig is egy poénos fiú voltam, ezért tudtam azonosulni az alkalmazással. Úgy érzem, a TikTokon keresztül mindenkinek megmutathatom az igazi vicces oldalam, amivel talán mosolyt csalhatok mások arcára is.

Az biztos, hogy a humoros oldalad maximálisan visszaköszön a videóidban. De ha éppen nem valami ironikus és vicces felvételt raksz össze, akkor mivel töltöd az idődet?   

Most kezdtem új munkahelyen, az építőiparban dolgozom. Ez most rengeteg időmet elveszi. Emellett testépítéssel foglalkozom és úgy általában próbálom csinálni a kis életemet.

A te videódat választották az „Év TikTok videójának”. Mit jelent ez neked?

Leírhatatlan élmény. Hihetetlen, hogy ennyien szeretnek és rám tették a voksukat. Sokszor belegondolok, és még mindig nem hiszem el. Nagyon hálás vagyok érte.

A díj hatására változott valami az életedben?

A díjnak köszönhetően úgy érzem, új lehetőségek nyíltak meg előttem. Új célokat tűztem ki magam elé. Eddig csak a testépítéssel foglalkoztam, de mára már úgy döntöttem, szeretnék a médiában dolgozni.

Ezek szerint mindez már nem csak egy hobbi számodra.

Abszolút nem. Szerintem érdemes lenne mindazt, amit csinálok, magasabb szintre vinni. Örömmel olvasom a privát üzeneteimet és email-jeimet, amikben arról írnak, hogy szeretnének velem dolgozni az emberek. Ennek nagyon örülök, hiszen a célom, hogy mosolyt csaljak az emberek arcára.

Mit tanácsolsz azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy TikTokkerek legyenek?

Azt tudom mondani, hogy bármi is történjen, ne vakítsanak el a számok. Se a lájkok, se a követések száma. Maradj mindig ugyanolyan, amilyen nulla követővel is voltál! Mindig magadat add, az emberek nem szeretik a megjátszott dolgokat. Ha van egy jó egyéniséged, azt fejleszd tovább és ne akarj más lenni!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta