Bemutatjuk nektek a TikTok legjobbjait!

Rovat

Megosztás

Ahogyan arról a YouTube híradó legutóbbi részében is beszámoltunk, szeptember végén került megrendezésre az első hazai TikTOP Fesztivál.

A rendezvényen amellett, hogy a fiatalok találkozhattak kedvenc TikTokkereikkel, több díjat is kiosztott a szakmai zsűri: az Év TikTok Videóját, az Év TikTokkerét és az Év TikTok Felfedezettjét is díjazták, e mellet pedig egy közönségdíjas is lett.

 

Az esemény sikerén felbuzdulva, mi is meglestük a legmenőbb TikTokkereket és elhoztuk a kedvenc videóinkat is tőlük!

Aki táncparódiával aratott sikert: Liszkai Márk

Liszkai Márknak baromira elege lett az erőltetett és gázos poénokból, amiket nap mint nap látott a neten, így úgy döntött, csinál valamit, ami se nem erőltetett, se nem gázos, sokkal inkább szókimondó és humoros. Így jutott el azokig a paródiákig, amik közül a legnépszerűbb az Év TikTok videója díjat hozta el neki. Nektek bejön Márk hülyülése?

Aki abszolút tarolt: Czura Karina

Ő lett ugyanis az Év TikTokkere, mégpedig szinte totálisan véletlenül. Karina ugyanis már éppen megunta az alkalmazást és törölni készült a profilját, de azért még egy legeslegutolsó videót feltöltött. Mit ad Isten, éppen ez a videó indította be a karrierjét, amely egészen eddig a menő díjig vitte őt. Szerintetek jól döntött Karina, hogy nem offolta a TikTokot?

A legújabb TikTokker: Radics Zsombor

Az elismerést Zsombornak tulajdonképpen az anyukájával megosztva kellett volna kapnia, hiszen a tini legnézettebb videóit az édesanyjával közösen készíti. Zsombor főképp a „klasszikus” TikTok videókban nyomul, vagyis zenére tátog, ezért pedig az Év Felfedezzettje díjat érdemelte ki. Úgy tűnik, az anyucival való pózolás menő. Szerintetek is?

A ti kedvencetek: Makovics Tina

A sztárok elég gyakran hangoztatják, hogy nekik a fő a közönség szeretete. Nos, Tina ezt meg is kapta, nem is akárhogyan; hiszen a TikTok Fesztivál közönségdíját zsebelhette be szeptember 29-én. Úgy tűnik, a TikTok világában jelenleg Tina poénos videói mennek legjobban. Szerintetek is ő legmenőbb TikTokker?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta