Mire figyelj az orális szexnél?

Rovat

Megosztás

Az orális szex kérdése már csak azért is izgalmas, mert nagyon megoszlanak a vélemények arról, hogy mi az intimebb: a szájjal való örömszerzés vagy a testek összeolvadása. Szerinted?

Mire figyelj az orális szexnél?
Szerinted mi az intimebb?

 

A lányoknak és a fiúknak egyaránt nagy paráik lehetnek a témával kapcsolatban, illetve, ahogy sok másban is, ebben is az elsődleges forrás a pornófilm szokott lenni. Ami már csak azért sem jó, mert ott muszáj látványos dolgot a vászonra vinni, amit a szereplők egyáltalán nem is biztos, hogy élveznek.

A fiú legfrusztrálóbb gondolata talán az szokott lenni, hogy nem találja meg a lány csiklóját, nem jól nyúl oda, nem tudja azt az élvezetet nyújtani, amit szeretne.

A lány aggódhat amiatt, hogy befér-e a szájába a szerszám, hogy nem kezd-e majd bokákolni, és szintén, hogy egyáltalán mennyire lesz élvezetes ez a fajta kényesztetés. Ebben az esetben ráadásul látható és érezhető, ha nem jól megy a dolog. Fontos persze, hogy ez a fiú stresszelésének a jele is lehet, nem csak a lány technikájának az oka.

A lényeg, hogy ez is, ahogy a szexualitás maga, tanulandó és tanulható műfaj. Jobb azonban egymás véleményét kikérni, egymásnak elmondani mi, hogy jó, mintsem egy látványos, de élvezhetetlen technikát elsajátítani az internetről.

Egyetlen univerzális tanács van csak, ami mind a lányoknál, mind a fiúknál beválik, ha ott a bizonytalanság: bármit csinálsz, lassan tedd. Ha nyugodt maradsz, és nem “pornós durvasággal” nyúlsz a másikhoz, azzal nem tudsz tévedni. Figyeld a másik testének visszajelzéseit. Amíg azt nem érzed, nem lesz tökéletes a technika. Ha viszont a kapcsolat komoly köztetek, akkor úgyis meg tudjátok beszélni, kinek, mi, hogyan esne jól.

Amire azonban érdemes figyelnetek, főleg, ha futó kalandként történik az orális szex, a következő:

Bármilyen furcsán is hangzik, közvetlenül az orális szex után nem ajánlott fogat mosni, és szájat öblíteni is csak langyos vízzel érdemes. Ha ugyanis bármilyen vírusnak vagy baktériumnak a hordozója a fiú, a különböző maró vegyszerek (pl.: szájvíz) vagy a fogkefe sörtéi által okozott mikrosérüléseken keresztül nagyobb eséllyel fertőződsz meg, mintha csak kiköpnéd, lenyelnéd, vízzel öblögetnéd.

Persze ez visszafele is igaz, azaz közvetlenül fogmosás után is érvényesek a fent írtak.

Ha óvszert szeretnél használni, mert így éreznéd biztonságban magad, akkor ne hagyd, hogy a fiú lebeszéljen erről, mondván, úgysem lehetsz terhes. Ez nem ciki, hisz fertőzést kaphatsz, sőt adhatsz.

De lássuk, mi egy fiú és egy lány személyes tapasztalata az első alkalomról!

Ákos (19)

Engem először egy, már tapasztaltabb lány kényesztetett, így nekem nagyon élvezetes volt, bár féltem, hogy hamar elsülök majd. Szerencsére nem így lett. Amikor viszont én kényeztettem először egy lányt, állati parás voltam, ráadásul ezt próbáltam leplezni. Mi tagadás, úgy csináltam, ahogy filmeken láttam, ami azt hiszem, egy kicsit durva volt a lánynak. Mivel izgultam, és gyorsan túl akartam lenni rajta, így nem tartott sokáig a dolog, inkább átváltottam a szeretkezésre. Azóta inkább kérdezek a partneremtől. Biztos, hogy nem tökéletes még a technikám, de sokat csiszolódott.

Szilvi (17)

Nagyon féltem az első alkalomtól. Már jártunk egy ideje a barátommal, és már pettingeltünk, de még nem szeretkeztünk, amikor úgy éreztem, egyre kínosabb, ha nem teszek valamit. Viszont annyira intimnek tartottam a dolgot, hogy elmondtam neki: nem érzem készen magamat arra, hogy így kényeztessem. Szerencsére megértette, és végül nekem csak akkor jött el az alkalom, amikor jópár szeretkezésen is túl voltunk. A barátnőim hülyének néztek, nekem mégis így volt jó. Szerencsére a barátom is szívesen magyarázta, mi a legjobb neki. Előfordult, hogy megsértettem a fogammal, talán ez volt a legkínosabb élményem. De átvészeltük azt is.

 

Kép: rcnews.hu

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,813RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta