Ezt nézed:  / Hírek / Környezetvédelem / Hogy került egy menyét egy harkály hátára? Most megmutatjuk.

Hogy került egy menyét egy harkály hátára? Most megmutatjuk.

Az előző fotó nem kamu, még akkor sem az, ha épp ezt próbálja bebizonyítani az internet népe. Az élet számtalanszor bizonyította már, hogy bármi megtörténhet, legfőképpen az, amiről sosem gondolnánk, hogy bekövetkezhet. Most ez is megtörtént, ugyanis a képen látható menyét valóban ennek a harkálynak a hátán utazott. De hogyan történhetett ilyesmi?

stream_img

Martin Le May hétfőn a parkban sétálgatott feleségével, és szerencsére egy fényképezővel, amikor ez a szokatlan dolog történt.

Gyere pajti, elviszlek egy körre! Rikkantott a harkály, és a menyét már a hátára is pattant. Milyen édesek, nem? 😀 Azok lennének, ha valóban ez történt volna, azonban nem így volt. 

A kelet-londoni Hornchurch parkban ez a menyét mepróbálta kirabolni ennek a harkálynak, pontosabban zöld küllőnek a fészkét, de a próbálkozás kudarcba fulladt. A két állat harcba keveredett, de a madárnak sikerült elmenekülnie, viszont a menyéttel a hátán. 😀 Néhány métert együtt tettek meg, majd az éhen maradt menyét a fűben landolt.

stream_img-1

stream_img-2

Mindkét állat sértetlenül térhetett haza, de ez a kaland biztosan mindkettejük számára emlékezetes maradt. Ès számunkra is.

Fotók: itv.com