Mire jó az iskola mosdója? Juli és Dominik végre együtt?

Rovat

Megosztás

Az iskolákban végzett felmérésekből, valamint a diákok véleményéből kiderül, hogy sokan nem szeretik a suliban található mosdókat! A legtöbben a kellemetlen szagra és a nem megfelelő tisztaságra panaszkodnak! Persze van, akiket ez sem tántorít el a nem rendeltetésszerű használattól!

Sok diák nem szünetben, hanem az órák alatt keresi csak fel a mosdókat! Bár sokan nem szeretik használni ezeket, mégis sűrűn előfordul, hogy nem a mosdó rendeltetésének megfelelően használják a diákok! Vagyis teljesen más céllal mennek a suli mosdójába! Mégis miért?

A Középsuli diákjainak is általában más az indíttatása, amikor mosdóba mennek. Mintegy a bizalmas beszélgetés és a rejtett cselekvések színterévé váltak az iskolai mosdók a sorozatban!

Emlékeztek még? Bendét a mosdóban szembesítették félelmével, Bocsó itt bukott le, mikor e-cigizett, és a Középsuli legújabb részében Dominik is másért ment be – ráadásul – a lányok mosdójába!

Láttátok már a 100. részt? Dominik és Juli története nem kisebb fordulatot vett, mint azt, hogy Juli komolyan elgondolkozott azon, hogy összejön a fiúval! Mi lett mindebből? A mosdóban történtek adnak rá választ!

https://www.youtube.com/watch?v=KmU6Uz7KVHo

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta