Miskolcon is izgultak a felvételizők

Rovat

Megosztás

Tegnap zajlottak a középiskolai központi írásbeli felvételik, országszerte. Rengetegen indultak el reggel izgulva, majd jöttek ki megkönnyebbülve az iskolákból, de volt, akinek az sem segített, hogy túlesett a dolgon. Miskolcon is idegeskedve fogtak tollat 10 órakor a diákok, megkérdeztük őket, hogy sikerült a matek és a magyar írásbeli és, hogy melyik középiskolában szeretnének tanulni szeptembertől.

Mészáros Zsófia 12 éves és a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthonban szeretné folytatni a tanulmányait, máshova nem is jelentkezett. Úgy érzi, jól sikerült a felvételije.

zsófi1

Kovács Kíra 13 éves és a Herman Ottó Gimnáziumba felvételizik, de nem ez az egyetlen hely, ahova jelentkezik. A magyar feladatlapot sikerült jól kitöltenie, de a matek feladatok között akadt egy olyan, amivel kapcsolatban bizonytalannak érzi a jó eredményt.

kíra

Halász Gergő 14 éves és az Andrássy Gyula Szakközépiskolában szeretne tanulni szeptembertől, mert őt a gépészmérnök szakirány érdekli.

“Úgy érzem a felvételim a tudásomhoz képest jól sikerült, vagyis reménykedem benne, hogy jól sikerült.”

gergő

A diákok többségének elég határozott elképzelése van azzal kapcsolatban, hol akar majd tanulni az általános iskola után. Sokan mennek gimibe, de a szakközépiskolákba is szép számú a jelentkező. Persze a felvételiken szinte mindenki izgult, attól függetlenül, hogy hol szeretné folytatni a tanulmányait. Mi mindenkinek szurkolunk!

Fotó: mti

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta