Missh pénze honnan van?

Rovat

Megosztás

Missh megdolgozott a kis pénzéért, de mindenkit az érdekel, vajon ki ő, hogyan keresi a pénzt, milyen is valójában?! Most választ kapunk, hazai rapperünk kiénekelte magából saját magát, íme a Honnan van.

„Régen közmunka volt csak, most meg milliókat kap, az a kis srác voltam, aki mert álmodni nagyokat, és most nézd meg… mire vittem, 8 általános, 50 millió egy évben.”

8 általános, egykor közmunka, most pedig lányok, stúdió, dalok, rapp szövegek és pacek élet. Na de nem volt ez mindig fenékig tejfel, hiszen volt idő, amikor ő is kézimunkára kényszerült, dúdolja hazai rapperünk. Missh igencsak felkapott előadó hazánkban, több énekessel is adták már közös szerzeményre fejüket, mint például Tóth Andi vagy éppen Manuel. Évnyi 50 milliónyi kereset? Csajok, whiskey cola és egyéb nyalánkságok, tényleg ez a valóság?

Boldogít a pénz? A szex és a whiskey? Egy ideig biztosan…De mi történik ezután? Amikor találkozol önmagaddal, na ott kell igazán bizonyítanod, de nem másnak, csakis TE legyél a képben!

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta