Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Mit adjunk a testvérünknek?

Mit adjunk a testvérünknek?

Egy testvérnek talán nem is olyan könnyű ajándékot választani. Hiába ismered már évek óta, még mindig komoly fejtörést tud okozni, hogy mi lenne az ideális ajándék számára.

ajandek

Én is minden évben szembesülök ezzel a dilemmával. Komolyan nehezemre esik valami olyat választani, aminek örülne, és jó hasznát is venné. Az ajándék kiválasztásánál az egyik elsődleges szempont, hogy figyelembe veszem, miket is szeret. Te is nyilván tudod a tesódról, hogy mik a fontosak számára. Szeret zenélni? Kottafüzet, zenei cd, metronóm, basszuskulcs formájú nyaklánc mind szóba jöhetnek. Ha meg tudod fogalmazni, hogy mit szeret, már félig nyert ügyed van, mert be tudod határolni, mik a lehetséges alternatívák.

2015-12-03_ajandekferfiaknak

Légy kreatív! Saját magad is elkészítheted az ajándékát. Nem kell sokat költeni rá, mégis egyedi lesz. Igaz, időigényes, de mindig megéri saját kézzel készített ajándékot adni valakinek. A lényeg, hogy legyen személyes, ami csak neki szól. Még évekkel ezelőtt kerestem öcsémnek karácsonyi ajándékot. Pont akkor tört el a fogkeféje, én pedig vettem neki egyet, mint karácsonyi ajándék. Azóta minden évben a rendes ajándék mellé fogkefét is kap. Ez már nálunk hozzátartozik a karácsonyhoz.

o-CHILD-CHRISTMAS-facebook

Ha mégis teljesen tanácstalan lennél, még mindig van egy lehetőség. Az édesség állandó sláger. A legtöbben szeretünk csokit kapni, érdemes egy válogatást készíteni kedvenc édességeiből.

15409823249_6523be3a96_b

Nem az számít, hogy mennyit költesz ajándékokra, hanem az, hogy mennyire tudod személyessé tenni számára a karácsonyt. Egy apró, jól eltalált ajándék is nagyon nagy örömet képes okozni.

 

Mit adjunk a testvérünknek?
Te már megvetted/elkészítetted az ajándékaidat?