Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Mit csináltok a nyáron? Titeket kérdeztünk!

Mit csináltok a nyáron? Titeket kérdeztünk!

Elérkezett a várva várt nyári szünet! Biztosan számtalan tervetek van, vagy éppen az a terv, hogy nincs! Az aktív időtöltéstől elkezdve egészen a pihenésig mindenki mást és máshogyan szeretne besűríteni ebbe az időszakba!

Titeket kérdeztünk arról, hogy miket terveztek a nyárra?

Ötletet meríteni ér!

Nelly (16): Van néhány könyv, amit el szeretnék és fogok olvasni 🙂 és szeretnék elkészíteni több kaját is. Persze barátnőkkel tervezek strandolást is! A családdal meg pár napos pihenőket. És amit ilyenkor nem annyira tervezek, de muszáj, vigyázok a kis tesómra!

Judit (18): Lovaglás, futás, biciklizés….imádom a sportokat, na és persze a koncerteket is, amikre járok is, zenélek is!

Anna (13): Megyek Gyulára a mamámhoz, plusz egy egyhetes táborba, de a fogorvoshoz is el kell mennem foghúzásra XD, biciklizek, Need for Speed-ezek és alszok…

Andris (14): Én kockulok, bringázok és persze a nagy kedvenc! Mozizok! :DDD

Dani (16): Olasz tanfolyamra járok, szüleimmel megyünk a Balcsira, és egy táborba is eljutok, + tervezem hogy megtanulok főzni. 🙂

Dominika (15): Megyünk nyaralni Spanyolországba, de majd csak augusztus közepén. Most sajna még a kötelezőket kell olvasni, de azért olyat is olvasok, amit szeretek. Aztán majd neki állok az olvasónaplóknak, hogy ne az év közben kelljen csinálnom, ezt mindig megfogadom! :DD

Barbi (17): Készülök az őszi angol nyelvvizsgára, és ha lenne valami diákmeló, elmennék, de nehéz találni…most már szinte mindenhova 18 éven felüli, nappali tagozatos diákokat keresnek.

Betty (15): Sportolok: bringázok, futok reggelente. Néha elmegyek 1-1 jógára is. Állatmenhelyekre járok amikor csak tudok, sétáltatom a kutyusukat, mindenkinek csak ajánlani tudom! Itthon is segítek (kicsit) takarítani, mosni. Szoktunk társasozni a családdal és együtt is megyünk majd valahová, még nem tudom hova.

Gabi (17): Valamikor megyek Berlinbe! De addig is meg kell csinálnom a kresz vizsgát. Ezért legtöbbször vezetni járok majd el. Kirándulni is szeretnék, meg strandolni. Haverokkal rendszeresen járunk pizzázni, hotdogozni, hambizni.

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share