Mit csináltok a nyáron? Titeket kérdeztünk!

Rovat

Megosztás

Elérkezett a várva várt nyári szünet! Biztosan számtalan tervetek van, vagy éppen az a terv, hogy nincs! Az aktív időtöltéstől elkezdve egészen a pihenésig mindenki mást és máshogyan szeretne besűríteni ebbe az időszakba!

Titeket kérdeztünk arról, hogy miket terveztek a nyárra?

Ötletet meríteni ér!

Nelly (16): Van néhány könyv, amit el szeretnék és fogok olvasni 🙂 és szeretnék elkészíteni több kaját is. Persze barátnőkkel tervezek strandolást is! A családdal meg pár napos pihenőket. És amit ilyenkor nem annyira tervezek, de muszáj, vigyázok a kis tesómra!

Judit (18): Lovaglás, futás, biciklizés….imádom a sportokat, na és persze a koncerteket is, amikre járok is, zenélek is!

Anna (13): Megyek Gyulára a mamámhoz, plusz egy egyhetes táborba, de a fogorvoshoz is el kell mennem foghúzásra XD, biciklizek, Need for Speed-ezek és alszok…

Andris (14): Én kockulok, bringázok és persze a nagy kedvenc! Mozizok! :DDD

Dani (16): Olasz tanfolyamra járok, szüleimmel megyünk a Balcsira, és egy táborba is eljutok, + tervezem hogy megtanulok főzni. 🙂

Dominika (15): Megyünk nyaralni Spanyolországba, de majd csak augusztus közepén. Most sajna még a kötelezőket kell olvasni, de azért olyat is olvasok, amit szeretek. Aztán majd neki állok az olvasónaplóknak, hogy ne az év közben kelljen csinálnom, ezt mindig megfogadom! :DD

Barbi (17): Készülök az őszi angol nyelvvizsgára, és ha lenne valami diákmeló, elmennék, de nehéz találni…most már szinte mindenhova 18 éven felüli, nappali tagozatos diákokat keresnek.

Betty (15): Sportolok: bringázok, futok reggelente. Néha elmegyek 1-1 jógára is. Állatmenhelyekre járok amikor csak tudok, sétáltatom a kutyusukat, mindenkinek csak ajánlani tudom! Itthon is segítek (kicsit) takarítani, mosni. Szoktunk társasozni a családdal és együtt is megyünk majd valahová, még nem tudom hova.

Gabi (17): Valamikor megyek Berlinbe! De addig is meg kell csinálnom a kresz vizsgát. Ezért legtöbbször vezetni járok majd el. Kirándulni is szeretnék, meg strandolni. Haverokkal rendszeresen járunk pizzázni, hotdogozni, hambizni.

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta