5 árulkodó jel, hogy nem csak a barátod akar lenni

Rovat

Megosztás

Honnan tudod, hogy többet érez, mint barátság?

Van egy fiúbarátod, aki mindig melletted van mindenben? Segít, ha bajban vagy? De lehet, hogy többet érez irántad?

Semmi kétség, hogy minden lány rendelkezik vagy rendelkezett egy olyan fiúbaráttal vagy ismerőssel, akiről nem tudja/tudta eldönteni, vajon többet érez – e iránta. Segítünk, hogy tisztában legyél a jelekkel – mik azok az árulkodó dolgok, amik segítenek megfejteni a másik szándékát – esetleg érzéseit. Lássuk!

 Bámul

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egész nap csak téged néz és még a falnak is nekimenne, ha egymás mellett mennétek. Azonban ha többször, indokolatlanul rajtad tartja a szemét, akkor kezdd el beismerni – ez a fiú többet érez a kelleténél.

Túl sokat ír/kommunikál intimebb dolgokról

A barátok között meg van az a bizonyos lazaság és közvetlenség, aminek meg kell lennie, azonban vannak esetek, amikor valaki túlesik a határon és olyan dolgokat is megoszt a másikkal, ami túl sok. Ha nagyon intim dolgokat mond el neked, annak ellenére, hogy te ezeket nem viszonzod, akkor tudd…

 Akkor is megvéd, amikor nincs rá szükség

Vannak esetek, amikor konkrétan lehet érezni, hogy ez a szituáció nem adott ahhoz, hogy egy szimpla barát kiálljon melléd és felszólaljon helyetted. Ha nem táplál irántad gyengébb érzelmeket – persze attól függetlenül, hogy mindig melletted van – nem feltétlen szól bele mindenbe, ami veled kapcsolatos – akármennyire jóban vagytok.

 Sokszor ér hozzád

Minden barát között meg van az a közvetlenség (jobb esetben), hogy nem tartják cikinek, ha átölelik egymást vagy szimplán egymáshoz érnek. Azonban, ha túl sokat teszi ezt a „barátod” , akkor legyél vele tisztában, hogy nem biztos, hogy csak barátként gondol rád.

Cikizi azokat, akik tetszenek neked

Ez tipikus esete az adott személynek. Te teljes természetességgel ecseteled, hogy az a pasi milyen helyes, miközben ő forgatja a szemét és szidja őket? Hát, akkor szintén erről lehet szó.

Bander Anita

Kiemelt kép: Know Your Meme

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta