Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Mit gondolnak a házasságról a Középsuli szereplői?

Mit gondolnak a házasságról a Középsuli szereplői?

Ti mit gondoltok a házasságról? Szeretnétek majd feleségek vagy férjek lenni? Szerintetek a szereplők mit gondolnak róla? Most őket kérdeztük. Nézzétek meg, miket válaszoltak!

Tibi

A házasság szerintem egy fantasztikus dolog. Mikor két ember örökre összeköti az életét. Ha már addig eljuttok, hogy esküvő, akkor már biztosak vagytok abban, hogy megtaláltátok azt, aki feltétel nélkül szeret a lelki társatok lehet, szóval szerintem király dolog.

Juli

Úgy gondolom, hogy a házasság jó arra, hogy megpecsételje két ember a szerelmét. Viszont nem azért lesz valaki boldog egy kapcsolatban, mert összeházasodtak a párjával, úgyhogy mindenki eldöntheti maga, hogy szeretne esküvőt vagy sem. Szerencsére ma már nem az van, mint régen, hogy csak házasság után költözhetnek össze és lehet gyerekük a pároknak. Ettől függetlenül én szeretnék majd esküvőt, ha eljön az ideje.

Zsani

Házasságról azt gondolom, hogy sok értelme nincs, de a szép díszek, ruha meg ilyen jó dolgok miatt lenne csak esküvőm, amúgy nem.

Bende

Furcsa, mert most forgattuk le az esküvőmet, de én alapvetően nem rajongok a házasságért. Véleményem szerint, ha két ember szereti egymást, akkor ezt nem kell egy papírral is bizonygatni. Különben is nagyon drága manapság egy esküvő, ha igazán látványosat szeretnénk. (Mondjuk olyat, mint nekem most volt).

Dominik

A házasságot én személy szerint fontosnak tartom. Az ember életében ez is egy olyan nap, amiből -ha jól csinálja – egy van. És egy nem megismételhető élmény, ami ha jól sül el, az brutálisan meg tudja erősíteni két ember kapcsolatát. Én is szeretnék majd viszonylag korán… Csak ahhoz kéne valaki, aki hasonlóan gondolkodik, mint én.

Tamás bátya

A házasság szerintem egy formális dolog, ugyanis nem egy papír vagy egy gyűrű határozza meg az igaz szerelmet. A hűséges szerelmi párkapcsolat sokkal többet ér milliónyi hűtlen vagy félresikerült házasságnál.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share