Mit lehet utálni a szexben?

Rovat

Megosztás

Murphy törvénye, vagy ki tudja, hogy valójában mi miatt, de mindig minden dolog olyankor történik, amikor beindulnak a dolgok az ágyban. Szinte biztos, hogy akkor jön haza valaki, akkor kérdezik meg, hogy éhes vagy-e, de általában a telefon is tuti, hogy abban a percben fog megszólalni, amikor egymásnak estek.

A Reddit.com oldalt tele kommentelték az emberek azokkal a dolgokkal, amelyeket kellemetlennek, sőt bosszantónak tartanak a szexet illetően, de azért mi is hozzátettünk pár dolgot, úgyhogy egész szép kis lista jött össze.

Nem túl kellemes, amikor később, vagy másnap össze kell szedni azokat a ragadós zsepiket az ágy körül, igaz?

És mi a helyzet akkor, amikor a macskád, vagy a kutyád felugrik az ágyra, akció közben. Helló srácok, megyünk játszani? Aztán hirtelen átvált a tekintete, ti meg mit csináltok itt nélkülem-re.

wtf-cat

Mennyit készülsz, amikor tudod, hogy szex lesz az este végén? Szőrtelenítés, kényelmetlen, de azért szexi fehérnemű, órákon át tartó fáradozás, csak, hogy később is azon aggódj, vajon kitépted-e azt az árválkodó szőrszálat is, vagy, hogy tutira tetszel-e neki.

Mindig marad egy nedves folt az ágyon, és valakinek abban kell aludnia, akármennyire is bújtok össze.

A Reddit-re kommentelő csajok nagy része attól fél, hogy ha ő van felül, eltöri a srác farkát. Oké, elég abszurd, de szerintem minden csajnak voltak már ilyen gondolatai. Vagy nem?

“Mikor elélvez a pasim és bénán eltáncolunk az ágy végéig úgy, hogy még bennem van. Majd kijön belőlem, én pedig mint egy pingvin, összeszorított combokkal eltáncolok a mosdóig. Nagyon szexi.”

Ezt elképzelni is nagyon béna dolog, de sajnos ez van. 😀

A pasik komolyan nem képesek “célozni”, pisilés közben, szex után?

Még egy kört, kééérlek, olyan jó volt! Nem fog menni, bocsi…

Görcsölt már be valamid a nagy hév közepette? A legrosszabb, hogy semmi másra nem tudsz figyelni, amikor ez történik.

“Mikor a pasid ‘véletlenül’ a rossz lyukba akar becsúszni. Szép próbálkozás, haver.” Nem fog menni, bocsi. Ráadásul elég fájdalmas is tud lenni, szóval nem árt megkérdezni, mint, hogy ‘véletlenül’ történjen valami.

“Azt a zavarbaejtő hangot, mikor túl sok levegő szorult be oda és úgymond a vagináddal szellentesz. Ez nálam totál turn-off.”

Vajon ezt csak a lányok érzik cikinek?

How-many-calories-does-se-008

Bocsánatkérés akkor, ha hamarabb elmegyek, mint a párom. Vagy túl hamar megyek el. Nagyon kiábrándító érzés, és utána bizonyára már nem is kívánjuk úgy a szexet.

Nem jó érzés, ha a másik nem megy el. Főleg akkor, ha mindent megteszel az ügy érdekében.

A nők mondhatják, hogy nincs kedvük szexelni, de ha ezt egy srác mondja, akkor rögtön jön a hiszti, mert biztos van más valaki, vagy nem vagyunk elég szépek, híztunk is, és már sosem fog szeretni senki.

Előjáték nélkül nem igazán oké a dolog, és sok lány olyankor alig várja, hogy vége legyen a menetnek. Srácok, nekünk is kell egy kis bemelegítés, szóval ne maradjanak el azok a csókok!

“Mikor a csajoddal várod, hogy megjöjjön neki mert részegen megint védekezés nélkül szexeltetek és nem emlékeztek rá. Na az a legrosszabb.”

Érthető, hogy ezt miért utálja valaki.

Akinek már volt bármilyen nemi betegsége, az biztosan másképp gondol a szexre.

Túl hosszú menet, vagy túl rövid. Egyik sem jó.

Amikor minden a takaróra megy, és a végén még ágyneműt is kell cserélni, pedig csak arra vágysz, hogy hozzábújj a párodhoz.

Ha benyit valaki, és te teljesen kiégsz, de a másik folytatni szeretné a dolgot.

A párod anyukájával beszélgetni arról, hogy ott hagytátok az óvszert, vagy, hogy meglátott titeket szex közben. Csodálatos.

Sok dolog ronthatja el a csodásnak induló élményt, de ilyen az élet. Kiszámíthatatlan, ráadásként pedig ezek a dolgok a szex velejárói, és a legtöbb dolog szinte mindenkivel megesett már, ezért nem érdemes magatokat utálni, vagy a szexet. Have fun!

Mit lehet utálni a szexben?
Lehet bármi is utálni a szexben?

Fotók: huffingtonpost.com, pascalsplayhouse, theguardian.com

 

 

 

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta