Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Mit NE csinálj a suli első napján!

Mit NE csinálj a suli első napján!

Azok a bizonyos első napok az iskolában. Mindenki frissen lebarnulva tér vissza a kellemes nyári szünetről, és unott arccal pásztázza végig a többi diákot. Nincs olyan, aki ne lenne feszült vagy izgatott az első napon, ezért adunk pár tanácsot, mi az, amit NE csinálj a suli első napján akármennyire is izgulsz!

NE DICSEKEDJ, HOL VOLTÁL NYARALNI

Természetes, hogy megosztod a barátaiddal a nyári élményeidet, de ez csak addig egészséges, ameddig nem kérkedsz vele. Ne mutogasd mindenkinek a Spanyolországban készült fotóidat, és ne híreszteld milyen jó volt körbeutazni a Földet 3 hónap alatt, mert egyrészt nem fog érdekelni mindenkit, másrészt utálókat is könnyen szerezhetsz vele!

NE HÍVD FEL MAGADRA A FIGYELMET

Ne csinálj olyan dolgokat, amikkel magadra felhívod a figyelmet. Főleg ne cikizz ki másokat, ne keveredj konfliktusba. Ha egy új iskolában vagy, könnyen lehet, hogy az első benyomásból fognak megítélni és az neked sem jó, ha egy hisztigépnek látnak vagy utálatosnak.

NE SZÓLJ VISSZA A TANÁROKNAK

Vannak mogorva és szigorú tanárok is. Biztosan van olyan olyan tanár, akivel nem szívesen találkozol, azonban egy ideig engedd el ezeket az ellentéteket, és ne engedj teret az utálatodnak. A tanároknak sem könnyű az évkezdés, főleg ha még a diákok is tiszteletlenül viselkednek velük. Ezt ne feledd!

NE MENJ SULIBA KIRÍVÓ ÖLTÖZETBEN

Természetesen ez nem csak az első napokra vonatkozik, de mindenképp meg kell említeni. Nem csak a tanároknak nem szimpatikus, de még a diákoknak sem, ha megjelensz egy kirívó – mindenkit meghökkentő öltözetben. Próbáld megtalálni a csinos, de visszafogott kombináció egyensúlyát és hidd el, meg lesz a gyümölcse!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share