Mit olvass idén karácsonykor?

Rovat

Megosztás

Ha igazi könyvmoly vagy, akkor nyilván neked is olvasással telnek az ünnepek. Az ajándékaid között pedig biztosan szerepel legalább egy könyv. De a legnehezebb mindig azt kiválasztani, hogy mit is olvass!?

 

A Szent Johanna gimi

Egy magyar írónőtől származó, itthon hatalmas sikernek örvendő sorozatban egy tanuló életébe pillanthatunk bele. A gimit kezdő Renáta kisebb-nagyobb gondokkal küzd meg, valamint túl kell jutnia a nehézségeken. A nyolc részes sorozat lefoglal egy időre, ha ezt választod. Remek kritikákat kapott és mindenhol dicsérik.

Luxen sorozat

A sorozat Katy-ről, az utolsó évét kezdő középiskolai lányról szól, aki furcsa helyzetbe kerül.  A szomszéd srác megmenti az életét egy autóbalesettől, ami után egy különös történet kezdődik. Romantikus sztori egy kis természetfelettivel megspékelve. Összesen 10 kötetből áll a sorozat, mely bestseller lett.

A Végzet ereklyéi

A végzet ereklyéi itthon és külföldön is hatalmas siker lett. Az összesen 6 részes történet megannyi misztikumot és varázslatot rejt. A fantasy világban küzdenek vámpírok, vérfarkasok, tündérek és boszorkánymesterek is. Gyorsan magába szippantja az olvasót ésma könyvet szinte lehetetlen letennie a műfaj szerelmeseinek.

The DUFF

Női olvasók számára tökéletes lehet. A 17 éves Bianca szemszögéből éljük át a dolgokat, miközben meglehetősen izgalmas kalandokban lehet részünk. Sokan dicsérek a könyvet, amiből már film is készült.

A Napszemű Pippa Kenn

Egy fiatal magyar írónő alkotása, aki egészen lebilincselő történetet adott nekünk. Egy elképesztő világba kalauzol minket, ahol igazi kihívás a túlélés és az élet olykor csak egy hajszálon múlik. Érdemes adni neki egy esélyt!

Mit olvass idén karácsonykor?
Szeretsz olvasni?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,630RajongóLike
179,429KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta