Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mit tegyek, ha a barátnőm várni akar az esküvőig a szexszel?

Mit tegyek, ha a barátnőm várni akar az esküvőig a szexszel?

Mit tehet egy vágyaktól túlfűtött szerelmes fiú, ha bekövetkezik a legrosszabb…a lány várni akar a szexszel az esküvőig? Bonyodalmas helyzet ez, hiszen ismerjük el, a csimpánz sem azért környékezi a csimpánzlányt, hogy évekig csak virágot vigyen neki….

nosexuntilmarriage3.

Forrás : fortheloveofovaries.wordpress.com

 

Egy átlagos kapcsolatban előbb vagy utóbb a szerelem beteljesedéseképpen sor kerül a szexre. Ha ez nem így történik, mindenképp érdemes beszélni róla. Számos oka lehet, ha egy lány nem adja meg magát. Természetesen nem kell mindjárt arra gondolni, hogy az esküvőig nem lesz semmi. De, ha mégis, mit tehet a fiú ilyen esetben?

Ami legfontosabb, mindenképp mérlegeld a helyzetet. Ha igazán szereted azt a lányt. és úgy érzed, nem találsz még egy hozzá hasonlót, akkor érdemes várni! Beszéljétek meg és találjátok ki, hogyan kellene kiküszöbölni ezt az akadályt. Ha mindketten akarjátok, biztosan találtok olyan megoldást, ami egyikőtöknek sem kényelmetlen. Az igaz szerelem megér ennyit. Vagy nem?

Forrás: popsugar.com

Forrás: popsugar.com

 

Puhatolózz! De csak szavakkal! Tudd meg, miért döntött így, mi áll a háttérben. Fontos, hogy megértsd, miért gondolja úgy, hogy ez a jó megoldás. Ha átérzed a helyzetét, könnyebben azonosulsz majd a gondolattal te is.  Sőt az is könnyen előfordulhat, hogy a barátnőd egyszerűen még nem készült fel a szexre és ezzel a kijelentéssel próbálja a tudtodra adni, hogy kell neki még egy kis idő. Ha ez így van, még örülhetsz is.

A legfontosabb minden szempontból az, hogy légy megértő és ne akarj rákényszeríteni semmit. Hidd el, ha nem akarja igazán, úgysem lesz jó élmény. Engedd, hogy ő döntsön!  Ha pedig úgy érzed, neked ez a kapcsolat nem ér meg ennyi önmegtartóztatást, légy őszinte! Eszedbe ne jusson másnál keresni azt, amit tőle nem kapsz meg! Játssz nyílt lapokkal és, ha szerinted ez a kapcsolat nem működik, ne a háta mögött intézd a dolgokat.

borítókép:  www.huffingtonpost.com

Mit tegyek, ha a barátnőm várni akar az esküvőig a szexszel?
Te várnál az esküvőig?