Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Mit tegyek, ha megcsaltak?

Mit tegyek, ha megcsaltak?

A mai világban 10 emberből 9-et megcsaltak. Viszont mindenki máshogy éli meg. Van, aki nehezen, vagy túl nehezen, van, aki könnyen, meglepően könnyen.

Mit mondjak, vagy mit is tegyek, ha megtudom, hogy megcsaltak?

Sokakban felmerül a kérdés ilyenkor:” Vajon velem van a probléma?”, ” Hol rontottam el? “. Egy régi mondás úgy tartja, amelyik kutya otthon jól lakik, az nem megy máshová. Van benne valami, ha jobban átgondolom. De ennek nem kell törvényszerűen igaznak is lennie. Van pár olyan fiú és lány, akik jól laknak otthon, mégis máshova mennek. Talán kíváncsiságból, vagy azért mert megunták a párjukat, ez akkor sem ok arra, hogy hazudjanak és átverjenek.

alg-cheating-affair-couple-jpg1

Az első számú hiba a megcsalt félnél, ilyenkor az, hogy megalázva érzi magát. Ez butaság! Ez annak a félnek a szegénységi bizonyítványa, amelyik megtette. Emelt fővel sétálj el.

A második számú hiba, a bosszú forralása. Tudom, tudom, édes a bosszú. De nem vagy te igazságosztó, majd az élet megbünteti, te pedig foglalkozz a saját nyugodt, kiegyensúlyozott életed építésével.

A harmadik és egyben  legfontosabb szabály. Bármennyire is fáj, de ez a bűn nem megbocsájtható. El kell engedned! Ha vissza fogadod, újra megteszi, hisz a kutyából se lesz szalonna.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share