Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Móni szépségvilága bezárt?!

Móni szépségvilága bezárt?!

Az utóbbi időkben nem egy “nagy öreg” YouTube-os fejezte be a videózást, vagy tűnt el a köztudatból… Ennek az okát órákig tudnánk fejtegetni, valószínűleg több-kevesebb sikerrel, az azonban bizonyos, hogy a videómegosztó jelenleg elég komoly változásokon esik át ezen a téren.

De vajon mi lehetett az, ami a több mint 150.000 követővel rendelkező Mónikát, a “Mónika szépségvilága” nevű csatorna vezetőjét arra késztette, hogy befejezze a videózást? Mi Az amiért sikert és a csillogást félre tette? Egyáltalán siker és csillogás volt?

Hosszasan mesélt elköszönő videóiban, (naaaaaaaaagyon hosszasan, összesen közel három órányit…) hogy mik a platformról való távozásának főbb okai. Nem véletlen a többesszám, ugyanis több fontos szempontot is említett, amik között egyéni dolgok mellett akadtak valóban az egész videómegosztóra vonatkozó, érdekes felvetések is. A saját oldalát leginkább az képviselte, hogy egyszerűen belefáradt a videózásba, nincs már annyira ihlete mint régen, mondhatjuk úgy, egészen egyszerűen beleunt, kiégett, és le akarja zárni életének ezen gyönyörű, ám mégis fárasztó szakaszát… Szomorú annak, aki szerette, de azt hiszem tiszta és érthető, viszont a másik felvetés már érdekesebb.

 

A másik fontos felvetés a YouTube közösségének rosszindulatúsága, elkorcsulása. Ebben pedig sajnos tényleg látok relációt. Azt hiszem, nyilatkozhatok én is a kérdésben, hiszem én is 3-4 éve videózom, bőségesen átéltem videós szemmel, milyen volt a YouTube évekkel ezelőtt és hová jutott most. Nem, most nem a tartalomgyártókról beszélek, tényleg nem a videósoknak akarok beszólni, noha arról is lehetne egy erős fejezetet írni, de most nem azt fejteném ki. A nézőközönség is bizony bőven változik. A komment szekciók rengetegszer olyan csatatérré változnak át, ahol a jóindulatú embereket leszólják, vagy egyszerűen csak bármilyen tartalomról is legyen szó, oda írják a videó alá, hogy “sz*r, te hülye g***i, takarodj már te ****” satöbbi, azt hiszem, – sajnos – mindenki tudja miről beszélek.

Ez egy elég aktív probléma, amivel jó lenne mielőbb megküzdeni, és ebben egyébként rátok, jó fej nézőkre is szükség van, ugyanis a videós nem tud minden komment szekciót folyamatosan nézni.

Mónikának további szép éveket kívánunk, reméljük, nem bánja meg döntését, avagy ha mégis, vissza tudja fordítani a történteket. 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share