Ezt nézed:  / Színes / Musical.ly-s verseny indul Magyarországon

Musical.ly-s verseny indul Magyarországon

2018. augusztus 6. /hétfő/ 18:17

Nem telt el pár nap azóta, hogy a Musical.ly app egybeolvadt a Tik Tok nevet viselő kínai alkalmazással, Magyarországon máris a Musical.ly-s múlttal, illetve azt alapul véve indul el egy országos online verseny, amelyben a jelentkezőknek egyetlen 5-15 másodperces videót kell elkészíteniük.

Az (A)Muser elnevezésű verseny szervezője a 3D Gallery Budapest, egy interaktív galéria, amely kétdimenziós festményeket állít ki, amelyekhez festménytől függően odaállva, odaülve vagy odafeküdve háromdimenziós térhatást kapunk, ha lefényképezkedünk velük.

A versenyszabályzat több kritériumot is megad arra vonatkozóan, hogy a szervezők milyen videókat képzelnek el a versenyben: fontos például, hogy a tátogás az szinkronban legyen a videó alatti zenével, de az is fontos még, hogy valamilyen tárgyakat használjon fel a versenyző a videójában, ami lehet akár egy újság, egy labda, egy ásó vagy akármi, a lényeg, hogy kreatívan vonja be a készítő azt a bizonyos dolgot. Az átmenetek és effektek is számítanak.

Ráadásul a zsűribe az ország muser-társadalmának legismertebb karaktereit sikerült összeverbuválni, sőt, még egy külföldi, cseh származású muser is részt vesz a galériának beküldött videók pontozásában.

Az (A)Muser verseny zsűritagjai:

Alešsel (@alelechta) egyébként mi már készítettünk egy interjút, amit ide kattintva olvashattok el.

 

A versenyfelhívást itt tudod elolvasni, az első fordulóra pedig ezen a linken tudsz jelentkezni. Jelentkezni akkor tudsz, ha már elkészültél a videóddal, mert a jelentkezési űrlaphoz azt is csatolni kell. Jelentkezési határidő: augusztus 31. 23:59

A jelentkezéshez szükséges feltételek teljesítéséhez többek között az kell, hogy legalább 14 éves légy, viszont ha 16 viszont még nem vagy, akkor szülői nyilatkozat kell hozzá.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share