Musical.ly-s verseny indul Magyarországon

Rovat

Megosztás

2018. augusztus 6. /hétfő/ 18:17

Nem telt el pár nap azóta, hogy a Musical.ly app egybeolvadt a Tik Tok nevet viselő kínai alkalmazással, Magyarországon máris a Musical.ly-s múlttal, illetve azt alapul véve indul el egy országos online verseny, amelyben a jelentkezőknek egyetlen 5-15 másodperces videót kell elkészíteniük.

Az (A)Muser elnevezésű verseny szervezője a 3D Gallery Budapest, egy interaktív galéria, amely kétdimenziós festményeket állít ki, amelyekhez festménytől függően odaállva, odaülve vagy odafeküdve háromdimenziós térhatást kapunk, ha lefényképezkedünk velük.

A versenyszabályzat több kritériumot is megad arra vonatkozóan, hogy a szervezők milyen videókat képzelnek el a versenyben: fontos például, hogy a tátogás az szinkronban legyen a videó alatti zenével, de az is fontos még, hogy valamilyen tárgyakat használjon fel a versenyző a videójában, ami lehet akár egy újság, egy labda, egy ásó vagy akármi, a lényeg, hogy kreatívan vonja be a készítő azt a bizonyos dolgot. Az átmenetek és effektek is számítanak.

Ráadásul a zsűribe az ország muser-társadalmának legismertebb karaktereit sikerült összeverbuválni, sőt, még egy külföldi, cseh származású muser is részt vesz a galériának beküldött videók pontozásában.

Az (A)Muser verseny zsűritagjai:

Alešsel (@alelechta) egyébként mi már készítettünk egy interjút, amit ide kattintva olvashattok el.

 

A versenyfelhívást itt tudod elolvasni, az első fordulóra pedig ezen a linken tudsz jelentkezni. Jelentkezni akkor tudsz, ha már elkészültél a videóddal, mert a jelentkezési űrlaphoz azt is csatolni kell. Jelentkezési határidő: augusztus 31. 23:59

A jelentkezéshez szükséges feltételek teljesítéséhez többek között az kell, hogy legalább 14 éves légy, viszont ha 16 viszont még nem vagy, akkor szülői nyilatkozat kell hozzá.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta