Mutasd meg, milyen vagy és nyerj a CCC és Középsuli közös nyereményjátékával!

Rovat

MegosztásJön a tavasz és jól jönne hozzá egy új cipő? Vegyél részt a CCC és Középsuli közös nyereményjátékán és nyerd meg álmaid cipőjét, amiben igazán önmagad lehetsz!

Mit kell tenned ezért?

Készítsd magadról olyan képet, ami igazán megmutatja, milyen is vagy, mi az, ami jellemző rád! Töltsd fel a képet Instára és add hozzá, hogy #ilyenvagyok2020! Ezzel már részt is veszel a sorsolásban, ahol több ezer forint értékben nyerhetsz vásárlási utalványt!

#ilyenvagyok2020

JULI

Rámenősnek tartanak, mert magabiztos vagyok és tudom, hogy mit szeretnék és mit nem! Ennyire egyszerű! Tetszik vagy nem tetszik valami, legyen szó fiúktól vagy cipőkről, én mindig körültekintően választom ki azt, ami és aki jó nekem!

BARBI

Nekem sosem elég, mindig több kell! Szeretem habzsolni az életet, de nem gondolom, hogy tálcán nyújtják a sikereket, azokért meg kell küzdeni. Én mindig magamat adom és mindent megteszek azért, hogy elérjem a célomat, még akkor is, ha határokat kell feszegetnem érte. Épp így állok a cipőkhöz is! Sosem elég csak egy, mindig többet és többet akarok!

DOMINIK

Hiszek abban, hogy létezik szerelem első látásra! Bár nem tartom magam magányos típusnak, sőt, kifejezetten szeretem a társaságot, mégis sokszor maradok egyedül,. Ami elsőre megtetszik, azaz az igazi, én ebben hiszek! Tudom, milyen lány való hozzám, ahogyan azt is, milyen cipő áll jól nekem.

BENDE

Ne gondold, hogy ismersz! Mindig tudok újat mutatni. Az ösztöneim vezérelnek, és azt csinálom, amihez éppen kedvem van és akivel kedvem van. Nem vagyok körülményesen, és hosszú távra tervezek, fő a kényelem és a variálható megjelenés a cipők terén is!

Figyelem! Nagyobb az esély, ha több képet is készítesz és feltöltesz! Az összes képet megtalálod a kozepsuli.hu/ilyenvagyok2020 oldalon is! Tölts fel még ma egyet és indulj a nyereményekért!

A játék időtartama: február 23-március 31.

A nyeremények: 1 db 20 000 Ft-os, 1 db 15 000 Ft-os és 1 db 10 000 Ft-os utalvány.

 A CCC új kollekcióját pedig ide kattintva tudjátok megnézni!  😉

(x)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,588RajongóLike
179,374KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta