Mutatjuk, hogy védekeznek a sztárok a koronavírus ellen!

Rovat

Megosztás

A sztárok is emberek, mégha sokszor szeretjük is őket valamiféle emberfeletti lényeknek elképzelni. S néha meglepődünk, mikor kibújnak a celeb álarc mögül és megmutatják hétköznapi emberi mivoltukat.

Jó példa erre a jelenlegi élethelyzetünk, mert bizony hírnév ide, celebség oda, a koronavírus az ismert emberek életét is megváltoztatja. Hiszen nekik is vannak szeretteik, akikért aggódnak, barátik, akiket most nem láthatnak, munkájuk, ami korlátozva van.

És hogy, hogyan védekeznek a sztárok a vírus ellen? Rögtön meg is mutatjuk nektek a követendő példákat!

Naomi Campbell

Kép: wikipedia.org/Georges Biard

Naomi, aki mindig is kényesen ügyelt az egészségére, most sem aprózta el a dolgokat. A koronavírus idejére tetőtől talpig védőruhába öltözött modell valószínűleg inkább csak a figyelemfelhívás végett esett túlzásokba, mindenesetre abban igazat adunk neki: jobb félni, mint megijedni.

https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo/

Jamie Foxx

Kép: wikipedia.org/Gage

A színész egyelőre kevéssé óvatos, hiszen például nem visel maszkot és nem mondja le a közönségtalálkozókat sem. Ugyanakkor Jamie is csak ember és noha tudja, egy-egy kézfogás mennyit is jelent a rajongóknak, amitől egyelőre nem is fosztja meg őket, de minden egyes kézrázás után komolyan lefertőtleníti a kezeit.

https://youtu.be/SMLnpuS3VF0

Katy Perry

Kép: Wallpaperseries.com

Ahogy arról korábban hírt adtunk nektek, az énekesnő babát vár, így ő a jelenlegi helyzetben duplán kell, hogy figyeljen magára. Így persze nem meglepő, hogy Katy lemondta a mostanában esedékes interjúit és sajtótájékoztatóit, sőt szerelmével: Orlando Bloommal úgy döntöttek, a nyárra tervezett esküvőjüket is elhalasztják.

Kép: Daily Mail

Kim Kardashian

Kép: Instagram

Kim az elsők között volt, aki szuper védőmaszkot szerzett be plusz minden egyéb olyan immunerősítő dolgot, mint mondjuk a C-vitamin is az alapfelszerelésévé tett. Gyakorlatilag a kis túlélő neszesszere nélkül nem is megy már sehová. Ezen felül még a párjával, Kanye Westtel is csak lábbal köszönnek egymásnak…

Ők voltak azok a hírességek, akikről bátran vehettek példát.

És végezetül jöjjön egy ellenpélda, akinek a butaságára még véletlenül se vetemedjetek!

Vanessa Hudgens

Kép: Ndsstatic.com

A színésznőt még egy világjárvány sem állíthatja meg akkor, ha ő bulizni akar. Legutóbb például a Tame Impala koncertjén tombolt, persze egy menő maszkban, de ez akkor is felelőtlen döntés volt a sztár részéről.

Persze jelenleg – ki tudja, meddig – nem lesznek koncertek és partik, így nem igen lesz lehetőségetek a Vanesszáéhoz hasonló őrültségre, mindenesetre nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is!

Ezt olvastátok már? A Középsuli diákjai rettegnek a koronavírustól?!

Főkép: Naomi Cambell/Instagram

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta