Művészien lehet csak meztelenkedni a Facebook-on

Rovat

Megosztás

Új közösségi irányelvet fogalmazott meg Facebook. Mint hangsúlyozták, a dokumentum semmilyen új szabályt nem jelent, csupán összeszedték és összegezték az eddigi irányelveket írja a világszám.hu.

 

A közösségi portál elsősorban azt szeretné tisztázni, hogy milyen tartalmakat oszthatnak meg a felhasználók, milyen néven regisztrálhatnak, mi történik, ha meghalnak, illetve nagyobb betekintést enged abba, milyen alapon szolgáltatnak ki adatot a hatóságoknak, és ha eltávolítanak egy bejegyzést, az miért is történik.

Számos előadó, művész, műsorvezető, híresség lett kitiltva a portálról, vagy függesztették fel a profilját, amiért nem születési nevét használta. Törlik az olyan szexuális tartalmat – akár fotó, akár video – amely kiskorúakat vagy erőszakot ábrázol, amelyet zsarolásra, mások fenyegetésére használnak fel, vagy szexuális szolgáltatást akarnak reklámozni vele.

A pucérkodást is szigorú keretek között engedélyezik, csak a művészi aktábrázolás és meztelenség megengedett: szobrokról, festményekről vagy más alkotásokról készült fotók oszthatóak meg. A tartalom tulajdonosának a beérkezett jelentésekre minél gyorsabban kell reagálnia ahhoz, hogy a megosztott képet ne függesszék fel vagy töröljék a közösségi oldalról.

Művészien lehet csak meztelenkedni a Facebook-on
Ti mit gondolsz azokról az emberekről, akik meztelen, vagy majdnem meztelen képeket tesznek ki magunkról?

 

Foto: s3.amazonaws.com, techtimes.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,201RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta