Lola: Amikor először láttam kopaszon magam, bevallom, sírtam!

Rovat

Megosztás

10 évvel ezelőtt énekelte be magát a szívekbe Lola. Azóta az aranyos kislány érett nővé serdült, tele tervekkel és új, fantasztikus dalokkal. Leukémiáról, dalírásról, a jövőről faggattuk az énekesnőt.

10 éves jubileumodat ünnepled ebben az évben, aminek alkalmából számos újdonsággal készülsz. Melyek ezek?

Amellett, hogy most jelenik meg a legújabb dalom, még rengeteg dolgot tervezünk. gőzerővel folynak a zenekari próbák az április 9-i MR2 akusztik koncertemre, az év második felében pedig önálló nagykoncertre készülünk. Időközben pedig csatlakoztam a leukémiás gyerekekért kampányhoz, én lettem az egyik arcuk.

Miben változtál akkori önmagadhoz képest? Így képzelted el magad 10 évvel ezelőtt?

Nem így képzeltem magam…akkor még nagyon nagy gyerek voltam, igazából annyi minden történt, amit soha elképzelni sem tudtam volna… 🙂 Egyik oldalról nézve, nagyon megváltoztam, azonban alapjaiban ugyanaz az ember maradtam. Csak felnőttem és tudatosabb lettem.

10931519_10204963687389402_2605715252585179229_n

 

Mesélj kicsit az új klipről, az új dalhoz készül az Így van jólhoz?

Ez egy nagyon különleges klip, amiben kopaszon láthatnak a nézők. A dal mondanivalójához tökéletesen illenek a képek, igyekeztünk valami különlegeset csinálni, valami meglepőt. Olyat, amire felfigyelnek az emberek.

Saját dalokat írsz?

Dallamokat néha igen. Ha eszembe jut valami, akkor felveszem a telefonommal. Ki tudja mikor lesz még jó.  Dalszövegeket szoktam írni, az ,,Árnyék,, és a ,,Szerelem ég,, című dalokat én írtam. Most azonban egy nagyon jó csapat állt össze. Kovacsics Ádám a zenéért, Major Eszter pedig a szövegért felel. Nagyon jól megy nekünk a közös munka.

Miről szól az Így van jól?

Az Így van jól című dalomnak van egy nagyon pozitív üzenete. A lényege az, hogy mindenki úgy van jól, ahogy van. Nem hiába szerepelek kopaszon a klipben. Ugyanis miért ne lehetne valaki a haja nélkül szép? A kopaszságnak is megvan a maga szépsége. A Leukémiás Gyerekekért Alapítvány kampánya kapcsán rengeteg kopasz gyerekkel találkoztam. Egy pillanatra sem gondoltam, hogy azért amiért kopaszok, nem szépek. Sőt! Mindegyiküket gyönyörűnek és különlegesnek láttam.

Részt veszel a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kampányában. Milyen érzés volt kopasszá válni? Miért vállaltad a felkérést?

Amikor először láttam kopaszon magam, bevallom, sírtam. Hirtelen nagyon sokkolt. Aztán kb. két perc múlva már magabiztosan járkáltam a kopaszparókámban. Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen jó ügy mellé állhattam, és gyerekeknek segíthettem. Azt gondolom, hogy minden ismert embernek kötelessége lenne ilyen felkéréseket vállalni, és visszaadni valamit abból a rengeteg szeretetből, amit nap mint nap kap. Ha fel tudom hívni az emberek figyelmét arra, hogy segítsenek, megteszem. Azért, mert úgy gondolom, ez a dolgom.

Q24A8925_c

 

Színészkedtél, filmzenét énekeltél, saját ruhakollekciót terveztél? Van még olyan oldalad, amit nem ismerünk?

Nagyon sok mindent csináltam, de most jön a java, úgy érzem. A média fest rólam egy képet, ami nem igazán mutatja az én valódi énemet. Szeretném úgy alakítani a dolgokat, hogy mindenkihez eljuthassak, mindenki megismerjen, és rájöjjenek, hogy már nem az a 16 éves lány vagyok, aki annak idején elénekelte a Hallja meg a világot.

Hol láthatunk tavasszal, nyáron?

Remélem, nagyon sok helyen! 🙂 Szeretnék minél több helyen fellépni, és minél több emberrel megismerkedni. Személyesen!

Lola
Te pózolnál kopaszon egy kampány kedvéért?
Fotók: Lola

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,232RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta