Natalie Dormer hibátlan a vörös szőnyegen (is)!

Rovat

Megosztás

A gyönyörű angol színésznő Boleyn Anna szerepeben tűnt fel először az HBO Tudorok című sorozatában, azóta pedig töretlenül halad a világhír felé! A Game of Thrones egyik legnépszerűbb karaktere után most az Éhezők Viadala folytatásában kapta meg az egyik fontos szerepet, ami a legnagyobb sztárok közé repítette őt.

Mi nem csak kosztümös szerepeiért imádjuk – mindig elegáns, mégis izgalmas vörös szőnyeges megjelenései rendszeresen a legjobban öltözött listák élére repítik a Kiválasztott sztárját. Szerintünk nem ok nélkül! Natalie sosem az egyértelmű darabokat választja, mindig visz egy kis csavart megjelenésébe, ugyanakkor megtartja báját, és nem megy túl messzire. Amikor legutóbbi szerepe kedvéért félig leborotvált hajjal jelent meg, képei bejárták a világsajtót. Hogy miért? Mert még így is csinos, finom, és nőies tudott maradni, amiért óriási csillagos ötös jár neki stílus terén!

Stylistjával, Alison Elwin-nel egy-egy esemény előtt órákat töltenek a tökéletes öltözék kiválasztásával. Natalie gyakran 10-20 ruhát is felpróbál, mire megtalálják az igazit. Az eredmény azonban mindig magáért beszél!

Nézzétek csak!

nd3

nd4

nd4

natalie-dormer-main-2

nf

képforrás: getty images, style.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta