Négy kreatív, fitt hölgy megosztja titkait

Rovat

Megosztás

A közelmúltban egy új, minden korábbinál egyénibb, innovatívabb és stílusában szórakoztatóbb blog tűnt fel a világhálón FIT IN THE CITY néven. Az oldal szerzőgárdája, egyben szerkesztője négy életrevaló, csinos hölgy, akik különböző korosztályt, más-más stílust képviselnek, némileg eltérő szakmai képzettséggel és diplomával rendelkeznek.

Hitvallásuk viszont azonos: szeretnék továbbadni a rendszeres mozgás, az egészséges táplálkozás, a szépségápolás és a divatvilág terén szerezett tapasztalataikat. Azt, hogy miképp lehet fitten, önbizalommal telten, a test és lélek harmóniájában igazi nőként élni és sikereket aratni. Oldalukon fotókkal, illusztrációkkal gazdagon, s mindig közérthető, olykor játékos, szórakoztató módon avatnak be titkaikba. Az olvasói tábor bővülésével erősíteni akarják személyes kapcsolataikat, klubéletet, sportdélutánokat szándékoznak szervezni.

Kis Hegedüs Réka üzletasszonyt, egykori modellt, a FIT IN THE CITY alapító ötletgazdáját kérdeztük, milyen célt tűzött ki az oldal megvalósításával. „A FIT IN THE CITY – némi túlzással –, a saját eddigi életem. Tizenhat évesen tévedtem be először fitneszterembe, s a rendszeres edzés életformámmá vált. Két év múlva szépségversenyt nyertem, kozmetikai szalont indítottam, majd fotómodellként számos felkérésnek tettem eleget. Vezettem modelliskolát, koreografáltam és szerveztem divatbemutatókat, modellversenyeket. Harminc éves korom fölött saját példámon tapasztaltam, mennyire fontos, hogy az ember ne hanyagolja el a kondícióját, hiszen az nem csupán külső megjelenését definiálja, hanem kedélyállapotára és munkaképességére is pozitívan hat” – foglalta össze ars poetica-ját Réka.

Ugyancsak a rendszeres mozgás és a tudatos életmód mellett tette le voksát a diplomás sport és rúdfittnes oktatóként, személyi edzőként dolgozó egykori fitneszbajnok, Simkó Gina: „Rájöttem, hogy harmincéves életkor fölött is nő a nő, sőt akkor teljesedik ki, válik igazán vonzóvá. Ehhez persze az szükséges, hogy szeressük magunkat, mert a szeretet megszépít. Ahhoz, hogy szeresd magadat, meg kell békélned a külsőddel, harmóniában kell, hogy élj a testeddel! Minden nő, aki szereti önmagát – gyönyörű és kívánatos. Mindez persze nem jön magától, varázsütésre. Tenni is kell érte egyet, s mást, hogy pontosan mit – azzal ismerkedhet meg a kedves olvasó leírások, fotók, sőt video-snittek formájában a FIT IN THE CITY oldalain megjelenő tanácsaimban.”

Molnár Andrea 2008-ban az RTL Klub táncos műsorában – amelyet Katus Attilával megnyertek – vált a nagyközönség által ismertté. Versenytáncosként a latintáncok országos bajnoka, 5 éven át válogatott kerettag. A közgazdasági egyetem elvégzése után, jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola mesterszakának hallgatója, tánciskolát vezet fiatalok számára. „Mint mindig, most is a nyughatatlan kíváncsiságomat kielégítve, válaszokat, ötleteket, gyógymódokat, gyakorlatokat keresgélek arra: hogyan lehet harmóniában, fitten élni egy pörgős, urbánus életmódban fiatal nőként” – foglalta össze életfilozófiáját.

„A szánalom ingyen van, de az irigységért meg kell dolgozni!” Ez a jelmondata Konok Susie-nak, aki többszörös magyar fitneszbajnok, ma is aktív versenyző és diplomás fitneszoktató. Elmondta: 16 évesen csakis a külseje foglalkoztatta. Később fedezte fel, hogy a sport mennyi pozitív hatással van az emberre. „Hatévente, ha egyszer vagyok beteg, az élet minden területén tudok küzdeni, a rendszeres edzés sikerélményt ad, oldja a stresszt. Be kell látnunk: a testünk nem a mai ülő életmódra lett kitalálva, ezért mesterségesen kell létrehoznunk a fizikumunk számára optimális mozgásmennyiséget. Ha nem így teszünk, az egészségünket kockáztatjuk, és a romló formánk csak ráadás” – figyelmeztet.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta