Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Nem tudták, mi van a házuk alatt: barlang helyett a pincébe költözött be a medve!

Nem tudták, mi van a házuk alatt: barlang helyett a pincébe költözött be a medve!

A kaliforniai család sokkot kapott, amikor kiderült, hogy a hatalmas állat az ő házukat választotta téli szunyókálásra.

A házuk alatt levő pincéből kiszűrődő furcsa, hangos zajokra lett figyelmes egy Tahoe-tó mellett élő család Kaliforniában, azt azonban ők sem gondolták, hogy a váratlan látogató egy igazi óriás. Mint kederült: egy medve fészkelte be magát az otthonukba, aki egy barlang helyett választhatta téli szálláshelyéül a pincét. Azonnal értesítették a helyi medvementőket, akiknek gyakran kell hasonló helyzeteket megoldaniuk. Mire azonban kiérkeztek volna, a zajok megszűntek, így úgy gondolták, a medve odébbállt.

Később viszont kiderült, hogy a medve még mindig bent van, csak aludhatott, ezért volt csendben. Magától távozott végül, egy kissé kótyagosan lépett ki a sötétből a fényre, majd pár perc után magához tért és elfutott. A BEAR league munkatársa azonnal felismerte a helyi állatot, aki gyakran merészkedik be oda, ahová nem kellene.

 

Ismerjük már nagyon régen. Imádja a helyi mexikói étteremeket, rendszeresen mászik be a kukáikba – mondta Bryant medvementő, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy senki ne hagyja nyitva a pincéjét, ha nem akarja, hogy beköltözzön hozzá egy medve szunyókálni.

 

Nem tudták, mi van a házuk alatt
Te mit tennél, ha kiderülne, hogy egy medve költözött be a pincétekbe?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share