Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Nézd meg te is, hogyan karatézik Dominik köntösben

Nézd meg te is, hogyan karatézik Dominik köntösben

Az Oxigén Hotelbe Dominik is ellátogatott, Nasz Dani, Eisert Eszter és K. András rovatvezető társaságában. Élményeit a Középsuli szerkesztőségével is megosztotta.

Miután elhagyták a Keleti pályaudvart máris Noszvaj felé vették az irányt, ahová – ahogyan Dominik fogalmazott – fénysebességgel meg is érkeztek, de ami ott várta őket, arra még a Középsuli sztárja sem számított.

„Mikor megérkeztünk már akkor leesett az állunk. Nagyon durva hotel. Gyönyörű, tiszta. Egyszerűen káprázatos. Egzotikusnak tűnt az egész. A szobánk is álomszép volt. Akkora franciaágyak voltak, mintha három ágyat összetoltak volna és azt még megszorozták volna kettővel.”

– mesélte nekem Dominik.

Dominik egyébként külön szobát kapott, akár csak Eszter, míg Nasz Dani kedves rovatvezetőnk társaságában hajthatta álomra a fejét. Persze idejük nagy részét nem alvással, hanem szórakozással töltötték.

A hotel spa részét természetesen ők sem hagyták ki. Belevetették magukat a medencébe, a jakuzziba, de még a szaunába is, ami után Dominik még egy jó hideg fürdőt is vett, ahogyan azt illik. Nem csak a kiváló programokat élvezte, de még az ételekért is odáig volt.

Miután visszamentek a szobákba Dominiknak egészen különös ötlete támadt.

dominik_1

„Hirtelen az ágy közelében találtam egy köntöst. Megfogtam, magamra raktam majd beraktam az ’Everybody KIung Fu Fighting’ című zeneszámot. Ezután szépen lassan, kung fu mozgással bementem a többiekhez a szobába. Eleinte meglepődve néztek, de aztán nagyon nagyot röhögtek.”

– osztotta meg velem élményeit a Középsuli sorozat szereplője.

dominik_2

Dominik még a legrosszabb élményét is megosztotta velem.

„Legrosszabb élményem onnét, amikor el kellett utaznunk”

– mondta Dominik, aki az egész nyaralást nagyon élvezte, majd hozzátette, hogy Nasz Danival is nagyon jóban lettek.

 

Ne feledd! Megjelent a Középsuli sorozat 7. része, amit ITT tudsz megtekinteni.:)

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share