Nézd meg te is, hogyan karatézik Dominik köntösben

Rovat

Megosztás

Az Oxigén Hotelbe Dominik is ellátogatott, Nasz Dani, Eisert Eszter és K. András rovatvezető társaságában. Élményeit a Középsuli szerkesztőségével is megosztotta.

Miután elhagyták a Keleti pályaudvart máris Noszvaj felé vették az irányt, ahová – ahogyan Dominik fogalmazott – fénysebességgel meg is érkeztek, de ami ott várta őket, arra még a Középsuli sztárja sem számított.

„Mikor megérkeztünk már akkor leesett az állunk. Nagyon durva hotel. Gyönyörű, tiszta. Egyszerűen káprázatos. Egzotikusnak tűnt az egész. A szobánk is álomszép volt. Akkora franciaágyak voltak, mintha három ágyat összetoltak volna és azt még megszorozták volna kettővel.”

– mesélte nekem Dominik.

Dominik egyébként külön szobát kapott, akár csak Eszter, míg Nasz Dani kedves rovatvezetőnk társaságában hajthatta álomra a fejét. Persze idejük nagy részét nem alvással, hanem szórakozással töltötték.

A hotel spa részét természetesen ők sem hagyták ki. Belevetették magukat a medencébe, a jakuzziba, de még a szaunába is, ami után Dominik még egy jó hideg fürdőt is vett, ahogyan azt illik. Nem csak a kiváló programokat élvezte, de még az ételekért is odáig volt.

Miután visszamentek a szobákba Dominiknak egészen különös ötlete támadt.

dominik_1

„Hirtelen az ágy közelében találtam egy köntöst. Megfogtam, magamra raktam majd beraktam az ’Everybody KIung Fu Fighting’ című zeneszámot. Ezután szépen lassan, kung fu mozgással bementem a többiekhez a szobába. Eleinte meglepődve néztek, de aztán nagyon nagyot röhögtek.”

– osztotta meg velem élményeit a Középsuli sorozat szereplője.

dominik_2

Dominik még a legrosszabb élményét is megosztotta velem.

„Legrosszabb élményem onnét, amikor el kellett utaznunk”

– mondta Dominik, aki az egész nyaralást nagyon élvezte, majd hozzátette, hogy Nasz Danival is nagyon jóban lettek.

 

Ne feledd! Megjelent a Középsuli sorozat 7. része, amit ITT tudsz megtekinteni.:)

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,307KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta