Nicsak, ki beszél – Ilyenné lettek a film sztárjai

Rovat

Megosztás

A téli ünnepek pihentetésére szolgálnak a TV-műsorok filmjei is, amelyek közül jó néhánnyal szinte minden évben találkozhatunk.  Pontosan ilyen a Nicsak ki beszél című film is, és hogy ez jó-e vagy sem azt döntsétek el magatok, mi mindenesetre most megmutatjuk nektek, mennyit változtak azóta a szereplők.

A most 60 éves John Travolta már a 70-es évek óta aktívan tevékenykedik a filmiparban. Neve a mai napig felcseng, és több elismerést is a magáénak tudhat. Legújabb filmje a 2013-ban megjelent Gyilkos szezon.

Kirstie Alley a 80-as években tűnt fel a filmvásznon, méghozzá egy korábbi Star trek filmben. A 63 éves színésznő több kisebb kihagyás után a mai napig megjelenik különböző szerepekben, azt azonban talán túlzás lenne kijelenteni, hogy ezek nagy volumenű alkotások lennének.

A Nicsak, ki beszél most David Gallagherje is felcseperedett, nem is akárhogyan. A színész palánta egészen kis korában, kétévesen kezdte szereplését először plakátokon, majd reklámfilmeken, amiket utána a mozifilmek követtek. A 29 éves fiatal nevét olyan filmek és sorozatok tették ismertté a a Nicsak ki beszél most mellett, mint A hetedik mennyország című sorozat, amelyben tulajdonképpen láthattuk felnőni a srácot.

Nem mondhatni, hogy Tabitha Lupien meghódította a filmipart, de az biztos, hogy kislánykori arcát jó sokan megjegyezték. Gondoltátok volna, hogy ez volt az első filmszerepe? Nem? Pedig így volt. A 26 éves színésznő időközönként még feltűnik egy-egy filmben.

Olympia Dukakis 83. évét töltötte be idén. Neve mellett jókora lista szerepel a filmcímeket illetően, ami talán nem is meglepő, hiszen az 50-es évek óta alig volt év, hogy ne szerepelt volna valamilyen alkotásban.

Na és igen, azért Lysette Anthonyról se feledkezzünk meg, aki olyan ügyesen próbálta elcsavarni James Ubriacco (John Travolta) fejét a filmben. A ma már 51 éves színésznő a 60-as években került a filmvilágba és ez az elhívatottsága a mai napig kitart, még ha nem is olyan sikeres filmekben.

L.A.01

 

Nicsak, ki beszél
Ti szeretitek ezt a filmet?

 

Fotók:
2.bp.blogspot.com
image.toutlecine.com
assets.nydailynews.com
renatofelix.files.wordpress.com
cdn.hollywoodtake.com
amradaronline.files.wordpress.com
teenidols4you.com
images5.fanpop.com
1.fwcdn.pl
canadiandancecompany.com
greece.greekreporter.com
wikistar.org
dvdsreleasedates.com
images.cinemaring.com
us.cdn200.fansshare.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta