Nincs karácsony Kevin nélkül – ezért szeretik a decembert a Középsulisok!

Rovat

Megosztás

December minden évben különleges. Nemcsak a karácsonyi ajándékok miatt, hanem azért, mert rendhagyó módon ilyenkor még az iskolának is tudunk örülni. A Középsulisokat kérdeztünk arról, mégis miért várják minden évben a decembert!?

Forrás: Trollfoci

1. Itt a hó, lehet betonon becsúszni focizás közben!

Oh igen! Egész évben odafigyelni másokra, nem megrúgni, nem fellökni az ellenfelet, nehogy kiszakadjon a gatyája vagy ilyesmi… De hála az égnek hétfőn leesett a hó! Ilyenkor igazi grund szabályok lépnek érvénybe, mindent lehet, amíg a pályát minimum 2 milliméter hó takarja!

2. Fürdetés

Másik nagy kedvenc, ilyenkor könnyedén lehet levezetni a 3 hónap alatt felgyülemlett feszültséget. De azért csak óvatosan, ha felsőbb osztályosokat vesztek célba, könnyen ráfagyhat a vigyor az arcotokra. Szó szerint.

3.  Korizás és karivásár

Másik jó dolog a szállingózó havazás közepette a korcsolyázás. Nagyobb koordinációs képességeket nem igényel, ha meg béna vagy, legalább lesz mire fognod, hogy letapizod szíved választottját. Még jobb akkor, ha ő még nem tud róla. Utána egy forrócsoki/forraltbor a téren és már mehet is a randi egyeztetése.

4. Hószünet

Legutóbb három napja lehetett megtapasztalni, mi történik, ha leesik a hó itthon. Ilyenkor ázott kutyaszemekkel kell nézni a szülőkre, akik megenyhülve szívesen leigazolják, hogy lehetetlen volt akár még csak a buszmegállóba is eljutni reggel. A főnyeremény az, ha megjön a BM-ből az sms:

Forrás: Twitter

5. Karácsonyfa-díszítés

A legszebb és meghittebb pillanatok általában ekkor születnek. Anyu főz, apu befaragja a fát a tartóba kisebb-nagyobb véráldozatokkal, Te pedig elkezdheted díszíteni. Mire kész a fa, kész az ünnepi vacsora is és együtt csodálja a család az ünnepi fényeket. Meg persze jön a Reszkessetek, betörők!

Forrás: jobbmintatv.hu

Szavazzatok!

Nincs karácsony Kevin nélkül!
Te mit teszel ilyenkor legszívesebben?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta