Nincs több csini csaj az autók mellett Sanghajban?

Rovat

Megosztás

A menő verdák mellé mindig kellenek a csinos lányok, akik magassarkúban és falatnyi ruhában flangálnak az autók között, pózolnak veled egy-egy fotón, vagy bemutatják, hogyan cserélj kereket 15 centi magas cipőben is. Úgy tűnik, Sanghajban nem jött be a dolog annyira, mint máshol, és szegény lányok már csak a saját kocsijuk mellett pózolnak majd. Vagy jobban felöltöznek.

5d8123a9fabebb1fefc1c72a90fa85fe

Kínában nagyon nem mindegy, mennyire mutogatják magukat a csajok, hiszen még mindig egy olyan országról beszélünk, ahol a pornográfia minden formája tiltott, és még az internetes cenzúra is fokozott módon működik. Ha elkapnak valakit azért, mert meztelen emberek fotóit töltögette fel a netre, akár börtönbe is kerülhet.

Ezeknek a tényeknek az ismeretében már nem furcsa annyira az ottani hatóságok nyomására meghozott döntés, amely mindenféle közszeméremsértő tevékenységet, öltözéket kitiltott a Sanghai Autóshowról.

Beijing-auto-show-opens-today

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek csinos lányok az autók mellett, de biztosan több ruha lesz rajtuk, mint azt az oda látogató nézők szeretnék, illetve, amit az elmúlt években megszokhattak. Bár az is tény, hogy a falatnyi anyagdarabokat nem igazán lehet ruhának nevezni, de a lényeg, hogy volt rajtuk valami.

Fotók: scmp.com, maydaily.com, english.alarabiya.net

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta