Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Novemberi unatkozás? 5 tipp, hogy mit csinálj, ha unatkozol!

Novemberi unatkozás? 5 tipp, hogy mit csinálj, ha unatkozol!

Hamar sötétedik, hideg van, nincs kedvünk semmihez. A tipikus szürke őszi-téli idő itt van és ilyenkor senkinek nincs kedve semmihez. Ezekkel a tippekkel viszont nem lesz több unatkozás!

1. Sorozatok!

Végre, van időd az összes részét megnézni a kedvenc sorozatodnak, amire nyáron nem volt időd, mert nem akartad a napos, meleg időt a szobádban tölteni. De majd most! Kuckózz be az ágyadba, és indulhat is a mozi maraton!

2. Sütés-főzés!

Találd meg a tökéletes pizza receptet, készíts bögrés sütit, vagy főzz kakaót! Akár áthívhatod a barátaidat is, és csinálhatjátok együtt, nincs is jobb móka egy kis sütésnél, főleg ha mellé zene szól és jó a társaság.

3. DIY projektek!

Légy kreatív és keresgélj Pinteresten dekorációs vagy ajándék ötleteket! Gyorsan és vidáman megy el az idő rajzolgatás és vagdosás közben és még a kézügyességed is fejlődik közben és igazi művészeti alkotás lehet a vége.

4. Egy nap csak a barátokkal!

Nem kell arra gondolni, hogy elutaztok együtt valahova, hidd el, az is pont olyan jó buli, ha reggel összefuttok sokan, és együtt töltitek az egész napot! Együtt mászkáltok, ebédeltek, akár moziztok, teljesen olyan lesz, mint egy kis nyaralás és végre lesz időtök átbeszélni az összes elmaradt pletykát.

5. Olvasás és tea

Ez hasonló, mint a filmezés, de ehhez vegyél egy teaválogatást és próbáld ki az összeset! Meg fogsz lepődni, milyen sok finom tea is van és egy könyv mellett pláne nagyon hangulatos tud lenni.

Fotó: jacobv.com

Fotó: jacobv.com

Unatkozol?
Te is gyakran szoktál unatkozni?

Borítókép:spinedu.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share