Zene és tánc a mindene, interjú Czinke Danival, aki megjárta az X-Faktor és A DAL színpadát is

Rovat

Megosztás

Czinke Dani több tehetségkutatóban is részt vett már. Alapított egy bandát, folyamatosan képzi tánctudását, s belekóstolt már a modellek életébe is. Egy polihisztorral van dolgunk, aki sokat mesélt nekünk életéről.

Mikor alakult a The Sign? Mit lehet tudni az együttesről?

A The Sign egy 4 főből álló pop/rock zenekar, ami 2012-ben alakult Miskolcon. Az alapítók, Czinke Máté, jómagam valamint, Török Dani, gyerekkori barátok voltunk, s később hozzánk csatlakozott Kollár Ábel. Az első dal a lemezről, az Egyetlen már 2017 augusztusában megnyerte a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét. 2018-tól a Magneoton Music Grouppal állunk szerződésben. A “Többet mond itt minden Rólad” című lemezünk már a debütálást követő első héten felkerült a MAHASZ Top 40-es listájára.

Voltatok bármikor bármilyen tehetségkutató műsorban? Ha igen, mi volt a tapasztalatotok?

Megfordultunk már az X-Faktor szinpadán, valamint 2018. december 3-án bejelentették, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2019-be bejutott az Ő című dalunk, amivel a középdöntőig jutottunk, nagyon hálásak voltunk a lehetőségért!

Várható hamarosan új zene?

Készülőben van a 3. nagylemezünk. Nagyon fincsi kis demók vannak már, de többet nem mondhatok.

Nem gondolkoztatok még feat-eken?

Most Caramellel tervezünk featelni, felvennénk vele a „Mi fedeztük fel Amerikát” című dalt, ugyanis többször nyilatkozta, hogy mennyire bejön neki az a zeneszám és felvettük vele a kapcsolatot ezügyben.

Ha lenne rá lehetőség, kikkel dolgoznátok szívesen egy dalon?

Beton hofi, Carson Coma, BagossyBrothersCompany, velük nagyon szívesen dolgoznánk együtt.

Ha jól tudjuk,akkor te táncosként is tevékenykedsz,illetve a modellkedésbe is anno belekóstoltál. Mesélj kicsit erről.

Igen, lassan 12 éve része az életemnek a tánc. Jelenleg a R3d One tánciskolában képzem magam, Fekete Dani óráin. 3-4 éve pedig részt vettem egy Model&More tanfolyamon, ahol megtanulhattam, beleláthattam a modellkedésbe, mint szakmába.

Mi a jövőbeli terved/tervetek?

A zenekar terve most a 3. album elkészítése, az én tervem pedig a diploma. Jelenleg 3. féléves hallgató vagyok a Pázmány Péter Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon, de már nem sokáig, idén szeretném is elvégezni, s effelé is egy kicsit nyitni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta