Nyaralni mentél, szerelmes lettél?

Rovat

Megosztás

A nyár kedvez a szerelmeknek. A hosszabb nappalok, csillagos éjszakák, a jóképű srácok, a csinos lányok, a fesztiválok, a vízparti lazulások, mind-mind okot adnak arra, hogy szerelmes legyél!

Mikor nyaralni megyünk és kiszakadunk a mindennapi, ismerős környezetből, a feladatok köréből, akkor hirtelen észrevesszük, hogy milyen szép és felfedezésre váró világban élünk! Innen már csak egy ugrás választ el attól, hogy szinte az első szembejövő iránt vonzalmat érezzünk, ami könnyen, nagyon könnyen fordul át szerelembe, a gondtalanságnak köszönhetően! Veled is megtörtént? Veled is megtörténhet!

Tedd fel magadnak a kérdést! El tudnád ezzel a számodra még idegen, ám vonzó új szerelmeddel képzelni a hétköznapjaidat is? Ugye, hogy nem! Éppen ezért érdemes úgy viszonyulnod az új szerelmedhez, mint az éppen kedvenc ruhádhoz, ételedhez vagy italodhoz. Hozd ki belőle a legtöbbet, már ami persze boldoggá tesz! Éljetek át együtt közös kalandokat, bolondozzatok, csókolózzatok és bújjatok egymáshoz sokat, hiszen az egynyári fellángolások lényege éppen ez.

Majd, ha eljött a perc és el kell válnotok, mert indulnod kell haza a megszokott életedbe, ahol a mindennapi rutin uralkodik, mosolyogj és búcsúzz könnyedén! Ugyanolyan könnyen, ahogy Rád talált vagy éppen telepedett ez a szerelem, engedd is el. Ha visszanézel, gondolj erre az időszakra boldogan és töltődj fel az emlékekkel! Hidd el, ezek jól fognak még esni a hűvös téli napokon. Ami pedig a szerelmet illeti? Nem valószínű, hogy nyaralás közben fog Rád találni az igazi, hiszen akkor mindannyian kicsit mások leszünk.

El kell ismerni, hogy mássá tesz minket a gondtalanság, a pihenés, a haverok, a buli, a vízpart. Talán éppen ekkor veszed észre, hogy milyen irányba lenne érdemes változnod. A lényeg, hogy ne legyél csalódott! A hétköznapok is tartogatnak mindig valami újat! Talán éppen azt, akit keresel, akkor amikor nem is várnád!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta